Vaihtaisinko kotia?

Kun haaveet muuttuvat harkinnaksi on aika tehdä toiveista totta. Kodinvaihto on iso ja tärkeä projekti, jonka suunnitteluun kannattaa uhrata hieman aikaa.

Millaisella alueella haluat jatkossa asua? Haaveiletko huolettomasta kerros- tai rivitalohuoneistosta, komeasta kivilinnasta vai omasta pikku tuvasta ja porkkanamaasta? Mikä on uudessa kodissa tärkeää, mistä taas voit tinkiä? Millä aikataululla voit luopua vanhasta asunnostasi? Miten saat asuntosi parhaiten kaupaksi ja kuinka saat siitä korkeimman mahdollisen hinnan?

Usien vanha asunto myydään ennen uuden ostamista. Näin ei tarvitse pelätä niin sanottua kahden asunnon loukkua tai, että joutuu kiireessä myymään vanhan asuntonsa hinnalla, jolla ei haluaisi.

Kiinteistömaailmassa hoidamme nykyisen asuntosi myynnin alusta loppuun ja autamme uuden etsinnässä. Näin voit itse keskittyä muihin asioihin ja jättää kaiken meidän huoleksemme. Me varmistamme, että kotiasi esitellään tehokkaasti, ostajaehdokkaat saavat kaiken tarvitsemansa tiedon ja kaikki sujuu lakipykälien mukaan.

08.09.2022 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.