Asuntoesittelyvideot 

Myy asuntosi: esittele tehokkaammin, vähemmällä vaivalla, 24/7

Kun olet myymässä asuntoa, Kiinteistömaailman videoesittely myy sitä puolestasi 24/7. Ostajat voivat nähdä asuntosi omilta ruuduiltaan, kaikessa rauhassa. Voit unohtaa sunnuntaisen siivousrumban ja asuntokaupan renkaanpotkijat. Asuntonäytölle tulevat vain aidosti kiinnostuneet ostajaehdokkaat. Näin kaupat syntyvät varmemmin. Kiinteistömaailman videoita katsotaan joka kuukausi yli 100 000 kertaa. Tavoitamme kiinnostuneet kodinostajat asuntoportaaleissa, YouTubessa, sosiaalisessa mediassa sekä tietysti Kiinteistömaailman verkkopalvelussa.  

  • Näytössä käy aina potentiaalinen ostajaehdokas.
  • Ei turhia asuntoesittelyjä!
  • Asunnossa on jatkuva esittely elämän siitä häiriintymättä.

Lue lisää videoesittelyiden toimivuudesta.

 


Löydä uusi koti - tutustu paremmin, tiedä enemmän, valitse varmemmin

Kun etsit kotia, videoesittelyistä näet tulevan unelmakotisi tarkemmin. Näet asunnon kaikki tilat omalta ruudultasi. Voit lopettaa arvailun pelkkien valokuvien ja pohjapiirroksen pohjalta! Samalla voit tutustua seikkaperäisesti entistä useampaan kohteeseen kaikessa rauhassa, ja valita parhaat päältä. Ja kun olet löytänyt suosikkisi, pääset tutustumaan niihin yksityisnäytöllä, omassa rauhassasi — juuri silloin kun sinulle sopii. Turhat esittelykäynnit ovat muisto vain. Uuden kodin löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

  • Asunnossa esittely käynnissä 24/7.
  • Tutustu asuntoon milloin ja mistä vain!
  • Ei turhia esittelykäyntejä.

Asunnon videoesittely on aivan mahtava juttu, se antaa todella realistisen ja selkeän kuvan asunnosta.
Asunnon myyjä, Lappi

Video oli erinomainen ja vaikutti varmasti siihen, että myynti tapahtui näin nopeasti.
Asunnon myyjä, Pääkaupunkiseutu

Kohteen esittelykuvat ja -video olivat laadukkaat ja näillä oli varmasti merkitystä jopa kauppojen toteutumisessa.
Asunnon myyjä, Pirkanmaa

Videot asunnosta nopeuttavat ostoprosessia.
Asunnon myyjä, Helsinki

ALUEVIDEOT - tutustu uuteen asuinalueeseen kotisohvalta käsin

Pohditko kodinvaihtoa, mutta et tunne asuinalueita riittävän hyvin? Nyt voit tutustua haluamaasi alueeseen kätevästi vaikkapa kotisohvalta käsin. 
 

Pohditko asunnon ostamista, mutta et ole löytänyt unelmakotia? Tee maksuton Kotihaku, niin kartoitamme unelmakotisi kriteerit!

Pohditko asunnon myyntiä? Kiinteistömaailmalta saat asiantuntijan perustellun hinta-arvion maksutta. Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin kerromme sinulle miten asuntosi myynnissä voidaan hyödyntää nykyaikaista ja tehokkaampaa tapaa!

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiinteistömaailman uutiskirje pitää sinut ajan tasalla asuntomarkkinoista. Saat hyödyllistä ja räätälöityä tietoa vaikkapa oman alueesi hintakehityksestä sekä rahoitusmarkkinoista ja lainsäädännöstä. Tilaa uutiskirje tästä >>