Toiminta koronavirustilanteessa

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme suojaamiseksi koronavirustilanteessa olemme siirtyneet muutamiin tavanomaisesta poikkeaviin käytäntöihin. Tavoitteenamme on asunto- ja kiinteistökaupan jatkuvuuden varmistaminen yhteiskunnassa, turvallisuudesta tinkimättä. Noudatamme Suomen viranomaisten ohjeita ja päivitämme käytäntöjämme tarvittaessa koronavirustilanteen kehittyessä.

Toimintaohje päivitetty 16.3.2020 kello 18:00

Asuntoesittelyt
Myynnissä oleviin ja vuokralle tarjottuihin asuntoihin voi tutustua kattavasti verkkopalvelussamme www.kiinteistomaailma.fi. Suuresta määrästä asuntoja on myös nähtävissä videoesittely. Välittäjältä voi pyytää lisätietoja sähköisesti tai puhelimitse, ja välittäjä voi toimittaa asunnon myyntiesitteen sähköisesti. Kohteisiin voi sopia yksityisen esittelyn.


Yksityisesittelyissä noudatamme huolellista käsihygieniaa ja pyydämme välttämään pintojen tarpeetonta koskettelua. Kättelyn sijaan tervehdimme sanallisesti. Sairaana ei esittelyyn pidä tulla.


Muut tapaamiset ja vuorovaikutus

Kaikessa vuorovaikutuksessa hyödynnämme toistaiseksi etätapaamisia niin paljon kuin mahdollista. Voimme käydä keskusteluja ja neuvotteluja sekä puhelimitse että tietokoneen välityksellä (ns. Teams-tapaaminen). Kaupanteossa suosimme sähköistä allekirjoitusta ja digikauppaa. Sekä asunnon myyntitoimeksianto että asunnon ostotarjous voidaan allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla paikasta riippumatta. Digikaupassa asunto-osakkeen kauppa on mahdollista tehdä ilman käyntiä pankkikonttorissa. Emme järjestä yleisesittelyjä tai muita asiakastilaisuuksia 13.4.2020 asti.


Välittäjien ja muun Kiinteistömaailman henkilökunnan toimintaohjeet
Kiinteistömaailman välittäjiä ja muuta henkilökuntaa on ohjeistettu omalla, sisäisellä toimintaohjeella. Kiinteistömaailman välittäjät eivät tule sairaina töihin. Kollegat sijaistavat sairastunutta tarvittaessa. Erityisesti koronavirustartuntaa epäiltäessä toimimme THL:n ohjeiden mukaisesti.

19.03.2020 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.