Ajankohtaista koronavirustilanteesta

Voimme hoitaa monia asuntokaupan vaiheita etäpalvelulla ja verkossa. Hyödynnämmekin eri etäpalvelun tapoja niin laajasti kuin mahdollista. Lue näistä tavoista tarkemmin alta.

Tulethan asuntoesittelyihin ja muihin kohtaamisiin vain täysin oireettomana. Lievätkin flunssan oireet ovat syy siirtää tapaaminen myöhäisempään ajankohtaan.

Asuntoesittelyt

Myynnissä oleviin ja vuokralle tarjottuihin asuntoihin voi tutustua kattavasti verkkopalvelussamme www.kiinteistomaailma.fi. Suuresta määrästä asuntoja on myös nähtävissä videoesittely ja live-asuntoesittelyjä etänä. Välittäjältä voi pyytää lisätietoja sähköisesti tai puhelimitse, ja hän voi toimittaa asunnon myyntiesitteen sähköisesti.

Noudatamme paikan päällä pidettävissä yksityisesittelyissä huolellista käsihygieniaa ja pyydämme välttämään pintojen tarpeetonta koskettelua. Kättelyn sijaan tervehdimme sanallisesti, pidämme mahdollisimman pitkät turvavälit toisiimme ja käytämme maskeja.

Yleisesittelyjä järjestämme, kun paikkakunnan koronatilanne sen sallii.

 

Asunnon myyntiä edeltävät Kotikäynnit ja muut tapaamiset
Halutessasi voimme sopia tapaamisemme etätapaamiseksi. Myös asunnon myyntiä edeltävät keskustelut voimme tehdä etänä, lue lisää:
kiinteistomaailma.fi/digikotikäynti

Asunnon myynnin aloitusta edeltävässä pakollisessa katselmuksessa sekä valo- ja videokuvauksissa ei asunnon omistajan tarvitse olla paikalla.

Kauppatilanteet ja muut allekirjoitustilanteet
Sekä asunnon myyntitoimeksianto että asunnon ostotarjous voidaan allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla paikasta riippumatta.


Myös kaupanteossa suosimme sähköistä allekirjoitusta ja digikauppaa. Digikaupassa asunto-osakkeen kauppa on mahdollista tehdä ilman käyntiä pankkikonttorissa. Lue lisää:
kiinteistomaailma.fi/digikauppa.

Välittäjien ja muun Kiinteistömaailman henkilökunnan toimintaohjeet
Kiinteistömaailman välittäjiä ja muuta henkilökuntaa on ohjeistettu omalla, sisäisellä toimintaohjeella mm. Koronavilkun käyttöön liittyen. Kiinteistömaailman välittäjät eivät tule sairaina töihin. Kollegat sijaistavat sairastunutta tarvittaessa. Erityisesti koronavirustartuntaa epäiltäessä toimimme THL:n ohjeiden mukaisesti.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.