44.5972h-4hRitakierros 1, Oulu, 90540

Asunto Oy Oulun Ritakierros

149 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Oulun RitakierrosUudiskohde
Esittely
Huoneistot

HARVINAISLAATUINEN TILAISUUS RITAHARJUSTA!

Alueelle harvinaista, mutta tämä kortteli valmistuu arvokkaalle omalle tontille, joka pitää asuinkustannukset edullisina. Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö, ja lämmönjakotapana on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Autopaikat järjestyvät jokaiselle kodille, ensimmäisille kodin valinneille jopa suoraan etuovelta.

Tälle korttelille rakennetaan kaksi rivitaloa, sekä pienkerrostalo/luhtitalomainen rakennus. Huoneistoista suurin osa on nelikoita (4h+k), seuraavaksi suurin osa on kolmioita (3h+k), sekä muutama kaksio (2h+k). Huoneistojakauma selkeästi ohjaa omistusasumiseen ja oikein rauhalliseen, turvalliseen ja viihtyisään taloyhtiöön. A-talossa on erikoisuutena upeat kattoterassit poreallasvarauksineen. B-talossa on puolestaan perinteisempi ja varsin suosittu ratkaisu terassilla ja helppohoitoisella pihalla. C-talossa on taloyhtiön uniikeimmat asunnot muun muassa kolmion mallisine parvekkeineen/terasseineen, ja on arkkitehtuurisesti oivallinen ja toimiva taidonnäyte.

Ritaharju on pitkään ollut yksi Oulun suosituimmista asuinalueista, eikä suotta. Alue tarjoaa laajan valikoiman päivittäispalveluita ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia. Lisäksi päiväkoti ja koulu ovat aivan vieressä, ja keskustaan hurautat noin kymmenessä minuutissa.

Jos olet etsinyt uutta kotia huippusuositulta alueelta, niin nyt olisi oivallinen ja ainutkertainen tilaisuus. Tässä vaiheessa voit vaikuttaa vielä oman kotisi sisustukseen, ja tehdä unelmista totta!

Arvioitu valmistuminen/tavoiteaikataulu syksy 2025.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.