Omakotitalon hinta nousee nyt kilpaa ysikasin kanssa

Viimeiset pari vuotta on Jyvässeudulla eletty omakoti- ja paritalojen omistajien kulta-aikaa. Uudehkojen omakoti,- pari- ja rivitalokotien hintataso on tietyillä alueilla noussut huomattavasti ja täten myös myyntiajat ovat lyhentyneet entisestään. Erityisen kysyttyjä ovat pientalovaltaisilla alueilla sijaitsevat, noin 100 m2 - 150 m2:n suuruiset, energiatehokkaat talot. Ostajien toiveissa korostuu usein myös yksitasoisuus, neljä makuuhuonetta, oma tontti sekä oleskelutilojen väljyys.

Omakotitalojen kova kysyntä näyttää jatkuvan myös kuluvana vuonna. Monella perheellä on haave omasta talosta, pienestä pihasta sekä rauhallisesta miljööstä. Moni talonomistaja taas on ruvennut nauttimaan näistä ominaisuuksista entistä enemmän koronan mahdollistaessa etätyöt. Tämän yhtälön ansiosta voi todeta, että tietyt ominaisuudet omaavan omakotitalon hinta kohoaa Jyvässeudulla tällä hetkellä samassa suhteessa huoltoasemalla myytävän ysikasin kanssa.

Markkinatilanteen muuttuessa korostuu enenemissä määrin myös kiinteistönvälittäjän ammattitaito. Aktiivinen myyntityö, hyvä asiakaspalvelu, laadukkaat myynti-ilmoitukset sekä laajat verkostot varmistavat sen, että myyjä saa kodistaan parhaan mahdollisen markkinahinnan ja kaupat sujuvat mutkattomasti sekä turvallisesti. Välittäjää valittaessa onkin hyvä kiinnittää erityistä huomiota edellä mainittuihin asioihin ja valita kumppaniksi luotettava sekä ammattitaitoinen välittäjä!

Visa Suojanen
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV
p. 040 352 4293
visa.suojanen@kiinteistomaailma.fi
15.03.2022

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu Jyvässeudun suosituin välittäjä kotikäynnille kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti!

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.