Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Petra SankeloKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Petra Sankelo

100% asiakkaista suosittelee

Petra Sankelo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Pohjois-Haaga

petra.sankelo@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0413100864Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Perheasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

23

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 23 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistönvälitys on ollut lähellä sydäntäni siitä saakka, kun ensimmäisen kerran astelin alalle vuonna 2004. Välissä tein pitkään töitä tapahtumien parissa, mutta ennen pitkää löysin itseni taas välitystyön pyörteistä. Tapahtuma-alalla työskentely opetti loistavaa organisointitaitoa ja kykyä reagoida nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Tässä työssä parasta on työskentely ihmisten parissa ja se, että pääsee kerta toisensa jälkeen ihastumaan ihaniin koteihin. Olen lämminhenkinen ja toimelias tyyppi, ja teen kaikkeni, että kodinvaihtosi sujuu mallikkaasti. Koen suurena luottamuksenosoituksena, kun asiakas ojentaa minulle kotinsa avaimet myyntiä varten. Mikäli harkitset asuntosi myyntiä tai uuden ostamista, soita minulle!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Petra on sekä asuntoesittelyssä, että myyntitoimeksiantoa ottaessa ihanteellinen välittäjä. Luonteva ja asiansa osaava, kuunteleva, mutta ei liiaksi tyrkyttävä. Miellyttävä, mutta ei lipevä. Nainen oikeassa ammatissa!

Asunnon myyjä

Kiitos Petra vielä kaikesta! Olit jokaisen euron arvoinen ja ei oltaisi todellakaan selvitty tästä urakasta ilman sinua.

Asunnon myyjä

Melkein 6 vuotta olemme yrittäneet saada asuntoa kaupaksi. Nyt tuli Petra kuvioihin ja parin kuukauden päästä oli asunnosta kaupat tehty. Välittäjä on todella tehokas.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Petra Sankelo
Petra Sankelo, Kiinteistömaailma Helsinki Pohjois-Haaga