osakas, myyntipäällikkö, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, KED Tuija Tuomiosakas, myyntipäällikkö, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, KED Tuija Tuomi

97% asiakkaista suosittelee

Tuija Tuomi

osakas, myyntipäällikkö, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Arabia

tuija.tuomi@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 560 6944Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Tuija Tuomi
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet, Omakotitalot, Arvoasunnot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

35

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 35 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen sanavalmis ja innokas välittäjä, joka haluaa löytää jokaiselle oman unelmakodin. Minulle on aina luottamuksen osoitus, kun joku uskoo kotinsa avaimet minulle. Tavoitteeni on aina toimia asiakaslähtöisesti, niin että asuntokaupoista jää turvallinen ja ikimuistoinen kokemus. Jokaisessa asunnossa on aina sitä jotain, joka tekee asunnosta kodin. Minulla on luontainen tarve pysyä ajan hermoilla ja ottaa selvää uusista asioista. Kehittämällä itseäni olen aina pystynyt palvelemaan asiakkaittani entistäkin paremmin nykyaikaisen välinein ja keinoin. Ota yhteyttä, kun haluat itsellesi ja perheellesi ammattitaitoisen ja laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) ja 2018 alkaen Ylempi kiinteistönvälittäjä (YKV), joka hoitaa asuntokauppasi turvallisesti ja aidosti välittäen. Mitä muuta kaipaat Omalta Välittäjältäsi? Palvelualueeni koko Pääkaupunkiseutu!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Topakan ja hyvän välittäjämme kanssa on ollut helppo löytää yhteinen kieli. Hän on myynyt jo kaksi kotiamme. Hän on tehnyt varmasti paljon myös ylimääräistä työtä. Tosi hyvä tyyppi, ei mitään pahaa sanottavaa!

Asunnon ostaja

Hauska ja huumorintajuinen nainen; kertoi tarvittavat tiedot asunnosta; autopaikka jäi vielä epäselväksi, mutta siitäkin sain jo väliaikatietoja, joten luotan että asia hoituu loppuun asti; kaupasta jäi hyvä mieli; saatiin kaupat hoidettua tehokkaasti.

Asunnon ostaja

Asuntoa olimme etsineet hiljalleen varmaan vuoden ja innokkaammin puoli vuotta. Käyty katsomassa liki 10 asuntoa. Joitakin jäimme tietty haikailemaan. Mutta tämä alue oli toisaalta ennestään tuttu. Kun välittäjän vinkki tuli, heräsi heti uteliaisuus. Esittely järjestyi heti. Se sujui hyvin ja päätös tehtiin samantien paikalla. Esittelijä oli hyvin perillä asioista ja osasi asiansa. Puitteet riittävät. Kompromissi. Se oli siinä.

Asunnon ostaja

Ammattitaitoinen, iloinen ja huumorintajuinen välittäjä, joka on aina saatavilla ja sinun tukenasi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, myyntipäällikkö, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, KED Tuija Tuomi
Tuija Tuomi, Kiinteistömaailma Helsinki Arabia