kiinteistönvälittäjä, LKV Pekka Simolakiinteistönvälittäjä, LKV Pekka Simola

95% asiakkaista suosittelee

Pekka Simola

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Arabia

pekka.simola@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 909 997Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Uniikit kohteet, Uudiskohteet, Arvoasunnot

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

17

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 17 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Palvelen sinua lähes 15 vuoden kokemuksella ja LKV-pätevyydellä olitpa sitten ostamassa tai myymässä. Tunnen markkinatilanteen alueellasi ja voimme yhdessä miettiä miten saamme haaveesi toteutettua. Kun asunto asiasi ovat alan ammattilaisen käsissä voit itse keskittyä rauhassa elämän muihin asioihin. Olen opiskellut myös arkkitehtuuria ja sisustussuunnittelua mm. Tampereen Teknillisessä yliopistossa että USA:ssa University of Arkansas'issa. Kokemusta on useista arkkitehti- ja sisustussuunnittelutoimistoista. Voin siis auttaa sinua myös kotisi visioinnissa jos haluat. Toimin koko pääkaupunkiseudun alueella. Soita niin sovitaan tapaaminen!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Pekka Simola Kiinteistömaailmasta myi toukokuussa 2018 putkiremontoidun asuntoni talosta Kipparinkuja 2. Voin lämpimästi suositella häntä asiantuntevana ja osaavana kiinteistövälittäjänä. Markkinointimenetelmät olivat erinomaiset ja asiakas pidettiin kaikenaikaa ajan tasalla tilanteesta. Mielestäni on myös tärkeätä, että kiinteistövälittäjä toimii luotettavasti lain ja asetusten puitteissa ja hoitaa kaupanteon tilanteen tarvittavat toimenpiteet.

Asunnon myyjä

Pekka hoiti homman alusta loppuun rautaisella ammattitaidolla. Asiointi Pekan kanssa oli helppoa ja mutkatonta. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Pekka Simola
Pekka Simola, Kiinteistömaailma Helsinki Arabia