Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 400 909 934Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Uniikit kohteet

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti, espanja

Myydyt kohteet

36

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 36 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen ollut mukana monenmoisessa myyntityössä vuosien varrella. Viimeksi hain uusia näkökulmia ja kansainvälisempää otetta Espanjasta, jossa asuinkin vuosia. Sinne onkin mahtavat kontaktit jos loma-asunto olisi toiveissa. Reipas, periksiantamaton otteeni hymyn kera on käyntikorttini. Minulle asiakas on tärkein ja tulokseni puhuvat puolestaan. Tuen sinua isoissa ja pienissä valinnoissasi, sekä kuuntelen ja toteutan toiveesi parhaani mukaan. Ota yhteyttä kun haluat välittäjän joka aidosti välittää!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Meistä huolehdittiin, ja välittäjä myös halusi juhlistaa asunnon ostoa ja huolehti, että tapaamme myyjän.

Asunnon myyjä

Koko kodin myyntiprosessi vietiin alusta loppuun kunnialla. Steffi on iloinen ja huomaavainen asiakaspalvelija jonka iloisuus ja vahva työmoraali näkyy kauas. Hän todella nauttii työstään!

Asunnon myyjä

Hyvä välittäjä ei ole myyjälle pelkkä kulu vaan sijoitus - ja välittäjänä Stephanie on kerrassaan fantastinen sijoitus! Super-asiantunteva, ystävällinen, tarkka ja paras! Kiitos vielä tuhannesti, teit asunnonmyyntiprosessista mukavan ja helpon!

Asunnon myyjä

Tän tyyli lyylin myynti toi meille parhaat arviot ja asuntokaupat kun muut välitysfirmat vois saada haukut.

Asunnon myyjä

Steffi oli todella innostava ja positiivinen tekijänainen. Asunto meni kaupaksi todella nopeasti ja myyntihinta oli korkeampi kuin uskalsimme toivoa. Kaikki oli todella sujuvaa ja mutkatonta. Suuret kiitokset ja lämpimät suositukset Steffille!

Asunnon myyjä

Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen myyntikokemukseen. Asuntomme myytiin nopeammin ja paremmalla hinnalla kuin osasin kuvitella. Kiinteistömaailman kuvaajat ovat selvästi ammattilaisia ja yhdessä välittäjän kanssa pystyivät rakentamaan hyvin houkuttelevan myynti-ilmoituksen. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli vaivatonta ja tarpeenmukaista. Erityisesti olin tyytyväinen Stephanien ammattitaitoon, ahkeruuteen, innostuneisuuteen ja kauppojen edetessä myös rauhallisuuteen. Stephanien myyntityö ja asiakaspalvelu oli täysi 10. Kaiken kaikkiaan erinomaista asunnonvälitystä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KED Stephanie Wegelius
Stephanie Wegelius, Kiinteistömaailma Helsinki Arabia Pasila