kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, LKV, LVV, KED Petra Sankelokiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, LKV, LVV, KED Petra Sankelo

94% asiakkaista suosittelee

Petra Sankelo

kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, LKV, LVV, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Arabia Pasila

petra.sankelo@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 50 356 2261Soita minulle

Erityisosaaminen

Yksiöt ja kaksiot, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

28

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 28 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistönvälitys on ollut lähellä sydäntäni siitä saakka, kun ensimmäisen kerran astelin alalle vuonna 2004. Välissä tein pitkään töitä tapahtumien parissa, mutta ennen pitkää löysin itseni taas välitystyön pyörteistä. Tässä työssä parasta on työskentely ihmisten parissa ja se, että pääsee kerta toisensa jälkeen ihastumaan ihaniin koteihin. Olen lämminhenkinen ja toimelias tyyppi, ja teen kaikkeni, että kodinvaihtosi sujuu mallikkaasti. Mikäli harkitset asuntosi myyntiä tai uuden ostamista, soita minulle!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Petra on sekä asuntoesittelyssä, että myyntitoimeksiantoa ottaessa ihanteellinen välittäjä. Luonteva ja asiansa osaava, kuunteleva, mutta ei liiaksi tyrkyttävä. Miellyttävä, mutta ei lipevä. Nainen oikeassa ammatissa!

Asunnon myyjä

Kiitos Petra vielä kaikesta! Olit jokaisen euron arvoinen ja ei oltaisi todellakaan selvitty tästä urakasta ilman sinua.

Asunnon myyjä

Melkein 6 vuotta olemme yrittäneet saada asuntoa kaupaksi. Nyt tuli Petra kuvioihin ja parin kuukauden päästä oli asunnosta kaupat tehty. Välittäjä on todella tehokas.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, LKV, LVV, KED Petra Sankelo
Petra Sankelo, Kiinteistömaailma Helsinki Arabia Pasila