Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 400 909 997Soita minulle

Erityisosaaminen

Yksiöt ja kaksiot, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi

Myydyt kohteet

26

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 26 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Iästäni huolimatta olen jo kokenut myynnin ammattilainen. Viimeksi olen ollut mukana kehittämässä uuden sukupolven virtuaalisia myyntityökaluja ja myynyt niitä rakennuttajille. Tätä kautta myös uudisrakentaminen on minulle tuttu kenttä. Olen asunut kaikilla kolmella pääkaupunkiseudun kunnista aina Martinlaaksosta Eiraan asti, joten tunnen erilaisten alueiden ominaisen kulttuurin ja fiiliksen. Asiakkaani ja yhteistyökumppanini arvostavat minun korkeaa lojaliteettiani, että periksiantamatonta innokkuuttani viedä projektini loppuun. Tämä energia ja tahtotila on peräisin urheilutaustastani kilpapurjehduksen ja lumilautailun parissa. Soita minulle kun haluat ammattilaisen, joka ajaa sinun etua! Olit sitten myymässä tai ostamassa huolehdin, että kaikki hoidetaan hyvän välitystavan ja lain mukaan sinulle parhaaseen lopputulokseen!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kasimirin vahvuuksiin kuuluu aktiivisuus, kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarvetta. Oli todella miellyttävä tehdä kauppoja hänen kauttaan, tunsin että minua palveltiin ja etuani ajateltiin. Huippuduunia & pidä sama ote, niin pärjäät aina.

Asunnon ostaja

Koko ajan oli luottamusta herättävä ilmapiiri, mikä helpotti kaupantekoa.

Asunnon ostaja

Meidän taival yhdessä alkoi vähän kehnosti, kun ekalla tapaamisella hän oli myöhässä niin paljon, ettei aikaa meinannut jäädä asunnon katsomiseen. Saatiin kuitenkin järkättyä uusi aika vielä samalle illalle! Kasimir oli muutenkin tosi ystävällinen, avulias ja innokas; oli valmis tekemään mitä vain, jotta saisin haluamani (ja sopimani) asiat hoidettua!

Asunnon myyjä

Hyviä ideoita myyntiin ja luotettavaa palvelua.

Asunnon ostaja

Arvostimme sitä suuresti että välittäjämme otti aina yhteyttä mikäli jotain ilmeni ja myös häneen sai aina yhteyden kun tuli kysyttävää

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Kasimir Piltti
Kasimir Piltti, Kiinteistömaailma Helsinki Arabia Pasila