Uudistamme asuntonäyttökulttuuria

Uuden toteuttaminen asiakkaiden eduksi.

Espoolaisen yrittäjän, Miika Muroman, tavoite on palvella asunnon myyjiä ja ostajia parhaalla mahdollisella tavalla. Muroman luotsaama Kiinteistömaailma Espoo SeaSide on aloittanut yhteistyön ilmakuvaukseen erikoistuneen SkyProductionin kanssa. Allekirjoitetun yhteistyösopimuksen mukaan nyt alkuun 100:sta kodista on tavoite tehdä muun myyntimateriaalin lisäksi tasokas video. Omakotitaloalueilla myös ympäristöstä kuvataan ilmakuvaus, jolloin tuleva asukas saa realistisen kuvan naapurustosta. Videopalvelu tulee muuttamaan asunnon osto- ja myyntiprosessia merkittävästi.

Muroma on pitkän linjan espoolainen yrittäjä: hän on luotsannut omaa Kiinteistömaailman toimistoaan jo lähes 20 vuotta. Aiemmin Leppävaarassa sijainnut, vastikään uusiin tiloihin Keilaranta 1:een muuttanut toimisto on erikoistunut espoolaisten palvelemiseen. Erinomainen aluetuntemus ja ammattitaito ovat olleet olennainen osa Muroman yrityksen tarinaa. Kolmas tärkeä tekijä on ollut ennakkoluuloton suhtautuminen uusiin, innovatiivisiin tapoihin markkinoida koteja. Tästä innostuksesta on lähtenyt myös uusi videopalvelu.

”SeaSiden ja Skyproductionin yhteistyö mahdollistaa sen, että kodeista saa nyt todella realistisen kuvan käymättä paikan päällä lainkaan. Nykyinen asuntomarkkina vaatii uudenlaisia toimenpiteitä ja videopalvelu mahdollistaa sen, että tulevaisuudessa järjestelyjä vaativista ja aikaa vievistä yleisnäytöistä voidaan luopua. Ostopäätös tai ainakin vahva ostoaie voidaan tehdä jo videon perusteella, ja päätös varmistetaan yksityisnäytöllä.”, Miika Muroma kertoo.

SkyProduction on ilmakuvaukseen erikoistunut täyden palvelun yritys. Erona muiden kiinteistövälitysyritysten jo aiemmin tarjoamiin liikkuvan kuvan- tai 360º -palveluihin on se, että SkyProductionin ammattitaito ja kalusto takaavat huikean kuvanlaadun sekä elokuvamaisen tunnelman. Koska kameralla pystytään lentämään huoneesta toiseen, syntyy asunnoista syntyy yhtenäinen ja todenmukainen vaikutelma, eikä kuva tärise tai heilu.

Kaiken kaikkiaan yhteistyö on hyvä uutinen espoolaisille kodinvaihtajille: nyt on tarjolla parasta palvelua, jota Suomessa kiinteistövälityksen saralla on saatavilla. Kuvaukset sujuvat nopeasti, asuntoihin tutustuu potentiaalisesti moninkertainen määrä ostajia näyttöihin verrattuna ja parhaimmillaan ostopäätös voi tapahtua jo videon perusteella.

Suunnitteletko kodinvaihtoa? Kutsu meidät kotikäynnille! Saat kilpailukykyisen tarjouksen kattavista kodinvaihtopalveluista ja parhaan näkyvyyden kodillesi. Asiakaspalvelu 24h / 7 numerosta (09) 2310 1200, seaside@kiinteistomaailma.fi

Tutustu ja nauti videoistamme: https://www.youtube.com/channel/UCoWwLYi5IxNYcTw9rtKIitA

 

 

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.