Tarjoamme kotisi myynnin tueksi parhaan näkyvyyden!

Me emme vain esittele -  me myymme!

Uudistamme asuntonäyttökulttuuria

Miltä tuntuisi tulevan kodin ensiesittely oman nojatuolin rauhassa?  Espoo SeaSiden ja ilmakuvaukseen erikoistuneen Skyproductionin yhteistyö mahdollistaa, että saat kodista realistisen kuvan käymättä paikan päällä. Tasokas kalusto ja ammattimainen ote takaavat elokuvamaisen tunnelman ja kuvanlaadun. Koska kameralla pystytään lentämään huoneesta toiseen, asunnoista syntyy yhtenäinen ja todenmukainen vaikutelma, eikä kuva tärise tai heilu. Luvassa on ensi-ilta ”Löydä uusi koti”. Palvelumme toimii kaikilla laitteilla  YouTube:n kautta.

Videopalvelumme muuttaa asunnon osto- ja myyntiprosessia merkittävästi.

Videoesittelyn avulla asuntoasi esitellään ostajille 24/7 ilman, että sinun tarvitsee siivota tai lähteä evakkoon. Välittäjämme tuovat yksityiskäynnille vain aidosti kiinnostuneet ostajat. Esittelyvideolla varmistamme, että kotisi löytää uuden omistajan. Videoesittely mahdollistaa kymmeniä potentiaalisia ostajia jatkuvassa asuntoesittelyssä. Eikä sinun tarvitse poistua kotoasi minnekään.

Tutustu uuteen tapaamme kuvata koteja videolle

Verkkopalvelussamme voit tutustua kotisohvalta nousematta myytäviin koteihin – ei pettymyksiä esittelyissä, ei juoksemista paikasta toiseen vesisateessa. Käyt katsomassa vain ne asunnot, jotka videon katsomisen jälkeen kiinnostavat aidosti. Ja huomaa: voit tilata yksityisesittelyn sinulle sopivimpaan ajankohtaan. Tämä on helppo tapa löytää Se Oikea. UUSI tehokkaampi tapa MYYDÄ ja OSTAA asunto! Me käytämme parhaita osaajia kodin kuvaukseen!

Onnistunut kodinvaihto alkaa kotikäynnistä

Pyydä meidät kotikäynnille! Tunnemme Espoo, sen ihmiset, kodit ja kadut perinpohjin. Tarjoamme kodinvaihtoosi riskittömyyttä ja huolettomuutta sekä varmuutta onnistumisesta. Saat varmasti kilpailukykyisen palvelutarjouksen kattavista kodinvaihtopalveluistamme. Asetamme käyttöösi asiantuntemuksemme, tunnemme asuntomarkkinoinnin keinot ja välineet.

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.