Miksi antaisit avaimesi meille?

Koska me myymme, emmekä vain esittele!

Onnistunut kodinvaihto alkaa kotikäynnistä!

Pyydä meidät kotikäynnille! Tunnemme Espoo, sen ihmiset, kodit ja kadut perinpohjin. Tarjoamme kodinvaihtoosi riskittömyyttä ja huolettomuutta sekä varmuutta onnistumisesta. Saat varmasti kilpailukykyisen palvelutarjouksen kattavista kodinvaihtopalveluistamme. Asetamme käyttöösi asiantuntemuksemme, tunnemme asuntomarkkinoinnin keinot ja välineet.

Harvalla on aikaa itse perehtyä vallitsevaan markkinatilanteeseen, alueen asuntojen hintakehitykseen, asuntokaupan lainsäädäntöön tai mahdollisimman tehokkaisiin markkinakanaviin. Se on meidän tehtävämme.

Me varmistamme, että koti esitellään edustavasti ja ettei näytöstä koidu kohtuutonta vaivaa myyjälle. Me huolehdimme, että kodista maksetaan sen todellista arvoa vastaava hinta. Ja lopuksi me katsomme, että kaupat solmitaan lain ja asetusten mukaan. Kun kotisi avain on meillä, voit luottavaisin mielin jatkaa elämääsi kuten ennenkin.

Kiinteistömaailma | Espoo SeaSide, Keilaranta 1, 02150 Espoo, asiakaspalvelu 24h / 7 numerosta (09) 2310 1200

Löydät meidät myös Facebook:

 

 

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.