Kun suunnittelet kodinvaihtoa, saat meistä luotettavaa seuraa kotimatkallesi! 

Me emme vain esittele - me myymme. 

Kutsu meidät kotikäynnille. Käydään läpi tilanteesi huolellisesti ja mietitään mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä. Löydämme varmasti kodinvaihtoon ratkaisun, joka varmistaa sinulle parhaan hyödyn. Olemme toimineet vuodesta 1996 Espoossa ja olemme oppineet tuntemaan Espoon alueen, sen ihmiset, kodit ja kadut perinpohjin. Emmekä todellakaan tarvitse navigaattoria Espoossa liikkuessamme!

Erinomaisesta paikallistuntemuksesta on se hyöty, että osaamme esitellä juuri oikeat kodit juuri oikeanlaisille ihmisille. Me pystymme tekemään paikkansapitävän hinta-arvion kodistasi, eikä pettymyksiä tai ylilyöntejä tule puoleen tai toiseen. Meillä on usein mielessämme joko sopiva ostaja tai sopiva koti jo silloin, kun saamme toimeksiannon.

Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että tarpeesi huoimioidaan ja saat aina parasta mahdollista asiantuntemusta. Meille on loppujen lopuksi vain yksi tavoite: onnistunut asuntokauppa.

Täällä meitä on Espoon SeaSiden Kiinteistömaailmassa, valikoitunut joukko kodinvälittäjiä, joilla on työhönsä  erityinen suhde. Meistä on mukavaa olla töissä arkisin iltaan saakka. Meille voi soitella, meiltä saa kysyä. Meiltä saa vaatia. Me pidämme työstämme niin paljon, että asuntomyymälämme on kaksi kertaa valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Kiinteistömaailma | Espoo SeaSide, Keilaranta 1, 02150 Espoo, asiakaspalvelu 24h / 7 numerosta (09) 2310 1200

Löydät meidät myös Fasebook: https://www.facebook.com/kiinteistomaailma.espoo.seaside

 

 

 

 

 

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.