VANTAA Myyrmäki: Myyntipäällikkö/Kiinteistönvälittäjä/Myyntineuvottelija

Tarvitsemme ammattitaitoiseen joukkoomme myyntipäällikön sekä kaksi myyntineuvottelijaa/kiinteistönvälittäjää.

Tarvitsemme juuri sinun apuasi!  Meillä on useita kymmeniä asuntoja myytävänä ja tarvitsemme lisää aktiivisia myyntineuvottelijoita. Saat meiltä ammattitaitoisen koulutuksen alalle, vauhdikkaat ja iloiset työkaverit sekä täyden tuen uusiin haasteisiin. Meillä noudatetaan aina hyvää välitystapaa.

Tehtäviin kuuluu: Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Kiinteistönvälittäjänä/myyntineuvottelijana autat ostajia ja myyjiä kohtaamaan toisensa. Myyntipäällikkönä ohjaat myyntitiimiämme.  Myymälämme sijaitsevat Vantaan Myyrmäessä ja Martinlaaksossa. Olemme toimineet samalla paikalla vuodesta 1997 lähtien.

Odotamme sinulta: Haluamme ammattitaitoiseen joukkoomme henkilöitä, joilla on LKV-tutkinto suoritettuna, alalla olleita tai alalle aikovia. Välittämisen taito on oltava verissä. Etsimme Sinua, jolla on uteliaan innokas asenne asiakaspalveluun sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Alueen asiantuntemus on eduksi.

Työ alkaa: Kauppa käy vilkkaana, joten voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla toimitusjohtaja Tuija Järvenkallas 0500-885 661 tai tuija.jarvenkallas@kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma Myyrmäen Kodit Oy

Liesikuja 4, 01600 Vantaa

20.09.2018 Tuija JärvenkallasTulosta Jaa

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.