VANTAA Myyrmäki: Myyntipäällikkö/Kiinteistönvälittäjä/Myyntineuvottelija

Vantaa | Myyrmäki & Martinlaakso

Myyntialueemme on koko pääkaupunkiseutu. Meillä on useita kymmeniä asuntoja myytävänä ja tarvitsemme lisää aktiivisia kiinteistönvälittäjiä/myyntineuvottelijoita tiimiimme. Saat meiltä ammattitaitoisen koulutuksen alalle, vauhdikkaat ja iloiset työkaverit sekä täyden tuen uusiin haasteisiin.

Annamme erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa, joka tarjoaa vahvan markkinajohtajan brändin sekä alan parhaat työkalut ja myyntikanavat. Kiinteistönvälittäjänä/myyntineuvottelijana autat ostajia ja myyjiä kohtaamaan toisensa. Myymälämme sijaitsevat Vantaan Myyrmäessä ja Martinlaaksossa. Olemme toimineet samalla liikepaikalla vuodesta 1997 lähtien.

Odotamme sinulta:

Etsimme sinua, jolla on uteliaan innokas asenne asiakaspalveluun sekä hyvät vuorovaikutustaidot. LKV-tutkinto ja kokemus alalta on etu, mutta ei välttämättömyys. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä ammattitaitoisen myyntitiimimme jäsenenä. Tehtävän hoitamisessa oma auto on välttämätön.

Työ alkaa:

Kauppa käy vilkkaana, joten voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla Stefan Rehnstöm 0400 898 251 tai stefan.rehnstom@kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma Myyrmäki ja Martinlaakso

Liesikuja 4, 01600 Vantaa

25.09.2019

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.