TAMPERE KLINGENDAHL: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kasvatamme ammattitaitoista ja tehokasta tuloksentekijäjoukkuettamme kahdella alan ammattilaisella tai tulevaisuuden lupauksella. Alan kokemus ei siis ole välttämättömyys, mutta työhistoriastasi löytyy myyntikokemusta, asiakaspalvelua tai muuta ihmisten parissa työskentelyä. Sinulla on halua menestyä ja uskot lujasti omiin kykyihisi kehittyä huippuammattilaiseksi vaativalla kiinteistönvälitysalalla. Ajattelet yrittäjähenkisesti ja olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä yhteistyössä huumorintajuisen myyntitiimimme kanssa. Ahneuskaan ei ole pahitteeksi; haluat että ahkeruutesi ja osaamisesi näkyy myös palkassasi.

Tehtäviisi kuuluu asuntojen hankinta- ja myyntityö sekä sidosryhmien kanssa tehtävä yhteistyö. Kiinteistömaailmalla on oma tehokas koulutusjärjestelmä ja saat meillä hyvän perehdytyksen työhösi. Halutessasi voit suorittaa kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon oppisopimuksella. Ajokortti ja oma auto sinulla on omasta takaa.

Tee meidät vakuuttuneeksi ja soita tai lähetä sähköpostiviesti.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Juhani Sillanaukee
puh. 0500 620 309
juhani.sillanaukee@kiinteistomaailma.fi

09.12.2014 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

KERAVA: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelijaHÄMEENLINNA: kiinteistönvälittäjä / myyntiedustajaHELSINKI MALMI: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjäHELSINKI ITÄKESKUS: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.