TAMPERE HERVANTA: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Haemme aktiiviseen joukkoomme alalta kokemuksen omaavaa huippumyyjää tai sellaiseksi haluavaa moderniin uuteen asuntomyymäläämme, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Hervannan vilkkaan pääkadun katutason liiketilassa.

Odotamme sinulta myynnillistä, aktiivista ja vastuullista otetta. Sinulla on tavoitteet korkealla ja haluat menestyä. Olet rehellinen, vahvan työmoraalin omaava sekä toimit hyvin tiimissä. LKV- tai muu kiinteistönvälitysalan tutkinto katsotaan erityiseksi plussaksi.

Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisesti tunnetussa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, koulutuksen työn ohella ja henkilökohtaisen valmennuksen sekä mahdollisuuden edetä urallasi ja erittäin kannustavan palkkauksen konsernietuineen.
Toimialueenasi on koko Pirkanmaa.

Ota yhteyttä vaikka heti, käsittelemme hakemukset luottamuksella.
Mertsi Friberg
yrittäjä ja toimitusjohtaja
P. 050 523 0937
mertsi.friberg@kiinteistomaailma.fi

09.12.2014 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

KERAVA: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelijaHÄMEENLINNA: kiinteistönvälittäjä / myyntiedustajaHELSINKI MALMI: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjäHELSINKI ITÄKESKUS: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.