LÄNSI-HELSINKI: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjä

Tehtäviin kuuluu: Vahvistamme osaavaa tiimiämme yhdellä tulevaisuuden menestyjällä. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa ja alueen markkinajohtajan palveluksessa huoneistojen- ja kiinteistöjen myynnissä. Saat lisäksi nykyisen loistavan tiimin täyden tuen ja viihtyisän työympäristön.

Odotamme sinulta: Halua menestyä ja lujaa uskoa omiin kykyihisi kehittyä vaativalla kiinteistövälitysalalla huippuammattilaiseksi. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä myyntitiimimme jäsenenä. Emme välttämättä edellytä Sinulla olevan alan kokemusta, jos kokemuksesi ja ominaisuutesi sopivat muuten tehtävään. Toivotamme toki erittäin tervetulleeksi myös alan konkarit, jotka sopivat porukkaamme. Toivottavasti kiinnostuit ja otat yhteyttä. Iällä ja sukupuolella ei ole meille väliä, vaan sillä mikä on asenteesi ja halusi menestyä. Tehdään yhdessä töitä tulevan menestyksesi eteen!

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa:
Kiinteistömaailma | Länsi-Helsingin Huoneistot Oy
Tuomas Hinkkuri
yrittäjä, toimitusjohtaja
tuomas.hinkkuri@kiinteistomaailma.fi

puh. 040 565 2755 (suora)
puh. 010 622 4555 (myymälä)

Kauppakeskus Ristikko, Ajomiehentie

 

15.12.2014 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

KERAVA: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelijaHÄMEENLINNA: kiinteistönvälittäjä / myyntiedustajaHELSINKI MALMI: myyntineuvottelija / kiinteistönvälittäjäHELSINKI ITÄKESKUS: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.