Hämeenlinna: Kiinteistönvälittäjä/myyntineuvottelija

Etsimme aktiiviseen porukkaamme vuorovaikutustaitoista ihmistä, jolle asiakas on etusijalla ja tämän lisäksi kykyä ja halua itseohjautuvaan työskentelyyn. Et pelästy vaihtelevia työaikoja ja olet valmis tapaamaan asiakkaitasi iltaisin ja viikonloppuisin. Osaat takoa, kun rauta on kuumaa ja ajattelutapasi on asiakaslähtöinen. Saat käyttöösi hyvät työkalut, vahvan markkinajohtajan brändin ja varmasti kilpailukykyisen palkkauksen. Näiden lisäksi pääset osaksi iloista ja aikaansaavaa tiimiä.  

Odotamme sinulta ennen kaikkea reipasta otetta työhön, halua menestyä ja lujaa uskoa omiin kykyihisi. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä myyntitiimimme jäsenenä. Emme välttämättä edellytä Sinulla olevan alan kokemusta, jos kokemuksesi ja ominaisuutesi sopivat muuten tehtävään. Toivotamme toki erittäin tervetulleeksi myös alan konkarit. 
Kiinteistönvälittäjän työ on vaativa asiantuntijatehtävä, jossa ensimmäinen ja tärkein edellytys on tulla ihmisten kanssa toimeen ja olla heistä kiinnostunut. Kaiken muun me voimme opettaa sinulle, joten kysymys kuuluu, haluatko sinä oppia ja onnistua? 
Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, osoita meille asenteesi ja halusi menestyä – se riittää. Tehdään yhdessä töitä tulevan menestyksesi eteen!  
Ota yhteyttä vaikka heti, käsittelemme hakemukset luottamuksella.

KIINTEISTÖMAAILMA | Hämeenlinnan Asuntomarkkinointi Oy LKV
Tiia Järvi
Yrittäjä
tiia.jarvi@kiinteistomaailma.fi ja 050 5515 222
Kasarmikatu 4, 13100 Hämeenlinna

25.09.2019

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.