HELSINKI ITÄKESKUS: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kasvatamme kokenutta ja menestyvää myyntitiimiämme kiinteistönvälittäjällä tai siihen tähtääväksi.

Asuntomyymälämme sijaitsee hyvällä liikepaikalla Itäkeskuksessa ja sisarmyymälämme Kauppakeskus Columbuksessa. Teemme monipuolista kauppaa niin asunto-osakkeilla, omakotitaloilla kuin rakennusliikkeiden uudiskohteilla Helsingissä ja sen ympäristössä. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa.

Annamme täyden tuen, mukavat kollegat ja positiivisen työympäristön. Helsinki kehittyy ja kasvaa, kauppa käy vilkkaasti. Liiketoimintamme on hyvässä kasvussa sekä taloutemme on huippukunnossa (AAA) ja Kauppalehti on tunnustanut meitä Menestyjä-yrityksen maininnalla.

Onnistuneen asuntokaupan takana on osaava välittäjä. Onko sinulla myyjän sielu ja haluat työskennellä innostavassa ilmapiirissä? Onko sinulla jo alan kokemusta tai oletko muutoin myyntityöstä kiinnostunut? Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn sekä tuloksiin sidotun hyvän palkkatason.

Työssä menestyäksesi omaat vahvan organisointikyvyn ja olet taitava ajanhallinnassa, halun aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokyvyn, palveluasenteen sekä olet yhteistyökykyinen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kasvavassa organisaatiossa. Kiinteistömaailman oma tehokas koulutusjärjestelmä ja alan parhaat työvälineet tarjoavat Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot:
Kiinteistömaailma | Asuntovirtaus Oy
Tallinnanaukio 6, 00930 Helsinki
yrittäjä, Marko Välimäki, puh. 050 588 0005
sähköposti: marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi

13.05.2016 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.