Espoo Laaksolahti: Kiinteistönvälittäjä 

Vaihda työpaikkaa!

Vahvistamme Kiinteistömaailma Laaksolahden myyntitiimiämme alan ammattilaisella. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa, joka tarjoaa vahvan markkinajohtajan brändin ja alan parhaat työkalut. Saat koko myyntitiimimme täyden tuen, positiivisen työympäristön, mukavat kollegat ja viihtyisän työympäristön. Tarjoamme palkitsevan työn sekä alan kilpailukykyisimmän provisiopalkkauksen. Alan huipuille tarjoamme mahdollisuuden osakkuuteen.

Odotamme LKV-pätevyyttä ja alan työkokemusta sekä näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä. Lisäksi omistat auton. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä ammattitaitoisessa myyntitiimissämme.

Asuntomyymälämme on vakiinnuttanut paikkansa Espoon asuntomarkkinoilla, ja tähtäämme jatkossa vielä isompaan kasvuun. Toimintaympäristösi ei ole kuitenkaan rajoitettu, joten voit työskennellä koko pääkaupunkiseudulla. Me uskomme erinomaiseen palveluun, aktiiviseen ja systemaattiseen työtapaan sekä yhteistyön voimaan. Kauppa käy vilkkaana ja voit aloittaa työt vaikka heti!

Jos haluat menestyä kanssamme, soita ja sovi tapaamisesta:

Yrittäjä, LKV Marko Suutarinen
Puh. 050 535 5191
sähköposti: marko.suutarinen@kiinteistomaailma.fi

Yrittäjä, LKV Pirjo Alatalo
Puh. 041 465 1373
sähköposti: pirjo.alatalo@kiinteistomaailma.fi

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.