ESPOO ESPOONLAHTI: kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Espoonlahti, Vuoden asuntomyymälä ja alueensa markkinajohtaja hakee myynnin ammattilaisia. Kokenut joukkueemme tarvitsee sinua ja sinä myynnin huipputekijänä tiimiämme. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden voimakkaasti kasvavalla alueella yli 50.000 asukkaan Espoonlahdessa. Metrorakentaminen on alkanut, seuraavat 10 vuotta ovat nopeaa kasvun aikaa alueellamme.

Olet hakemamme henkilö, jos olet itseohjautuva ja yhteistyökykyinen. Sinulla on luontainen kiinnostus asumiseen, kykenet kuuntelemaan asiakasta ja kartoittamaan syvällisesti hänen tarpeensa. Olet todennäköisesti jo kokenut alan tekijä. LKV-tutkinto katsotaan eduksi. Voit olla myös alan vaihtaja, jos sinulla on vahva näyttö menestyksellisestä myyntityöstä. Omaat intohimon rakentaa pitkäjänteisen uran alan konkarina. Perustat työsi asiasi ja asiakkaasi osaamiseen. Haluat palvella asiakkaita erinomaisesti ja kuulua joukkueeseen, joka on sitoutunut ylivertaisen laadun periaatteeseen. Hallitset tulosohjautuvan työn paineet ja osaat hyödyntää työn tarjoaman vapauden.

Tarjoamme loistavat mahdollisuudet menestyä Kiinteistömaailma-ketjussa. Yksilöllinen myynnin johtaminen, kilpailukykyiset edut ja työskentely huipputiimissä antavat parhaan mahdollisen kasvun urallesi.
 
Odotamme, että teet työtä peräänantamattomasti, rehellisesti ja positiivisella asenteella huipputiimissä, jonka tavoite on toteuttaa ihmisten asumiseen liittyviä unelmia. Haluat toimia kanssamme innovaattorina ja alan uudistajana.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Kiinteistömaailma Espoonlahti | Espoon Kodit Oy
Espoonlahdenkatu 4, 02320 Espoo
Hannu Salo, yrittäjä, Tj., ins., puh. 050 313 7626
hannu.salo@kiinteistomaailma.fi

 

13.05.2016 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.