Lahti asuinalueena

Pohditko, millainen Lahti on asuinalueena? Nyt voit tehdä tarkempaa tuttavuutta kotisohvaltasi käsin! Asuinalueen nimeä napsauttamalla tutustut kustakin alueesta koostamaamme tiiviiseen asumisen tietopakettiin. Katso myös myytävät asunnot ja asuntojen hintatilastot ja ota Lahti asuinalueena haltuusi!

Ankkuri, Lahti »

Ankkuri sijaitsee upealla paikalla Vesijärven rannalla

Järvenranta-asumista upeissa rantamaisemissa aivan kaupungin ydinkeskustan tuntumassa.
Vesijärven rantamaiseman Ankkurin viihtyisä kaupunginosa on luonnon läheisyydestään huolimatta keskellä kaupungin palveluita. Ankkurin alueen asuntokanta on valtaosin valmistunut 1990-2000-luvuilla. Upeissa rantamaisemissa sijaitseva Ankkuri valmistui kokonaisuudessaan 2010-luvun alussa.

Postinumerot 15140

Jalkaranta, Lahti »

Jalkarannassa on loistavat ulkoilumaastot

Suosittu Jalkarannan alue on ihanteellinen paikka mm. liikkuvalle ja harrastavalle perheelle, sillä Messilän talvi- ja kesäharrastemahdollisuudet sekä loistavat lenkkeily- ja hiihtoreitit lähellä. Vesijärven rannassa on Myllysaari, jossa on purjehdusseuran kesäpaviljonki, venevaja ja venelaiturit.

Postinumerot 15950

Karisto, Lahti »

Karisto on uusi alue luonnonläheisellä sijainnilla Kymijärven etelärannalla

Karisto on uusi omakotitaloalue Lahdessa Järvenpään kaupunginosassa. Rauhallinen ja perheystävällinen alue tarjoaa hyvät puitteet miellyttävään asumiseen – lähistöltä löytyy uimaranta, kaunista luontoa ja ulkoilureittejä sekä hyvät kaupalliset palvelut. Kariston palvelukeskus avasi ovensa vuonna 2010, ja sieltä löytyy muun muassa koulu ja päiväkoti.

Postinumerot 15160

Keskusta, Lahti »

Lahti on täynnä kaupunkikulttuuria ilman pitkiä välimatkoja

Lahti on Päijät-Hämeen maakuntakeskus, joka sijaitsee Vesijärven etelärannalla. Lahti on Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki ja nuorin Suomen niin sanotuista vanhoista kaupungeista. Vuonna 2006 avattu oikorata nopeutti Helsingin, Keravan ja Lahden välistä liikennettä. Nykyisin junamatka Lahdesta Helsinkiin vie noin tunnin. 

Postinumerot 15100