Jalkaranta, Lahti

Postinumerot: 15950

Jalkarannassa on loistavat ulkoilumaastot

Suosittu Jalkarannan alue on ihanteellinen paikka mm. liikkuvalle ja harrastavalle perheelle, sillä Messilän talvi- ja kesäharrastemahdollisuudet sekä loistavat lenkkeily- ja hiihtoreitit lähellä. Vesijärven rannassa on Myllysaari, jossa on purjehdusseuran kesäpaviljonki, venevaja ja venelaiturit.

Tervetuloa Jalkarantaan!

Jalkarannan kaupunginosa on muodostunut Vesijärven länsirantaa mukailevan, Hollolan kirkolle johtavan tien tuntumaan Salpausselän harjulle. Jalkaranta alkaa runsaan kilometrin päässä ydinkeskustasta ja ulottuu runsaan kuuden kilometrin etäisyydellä sijaitsevalle Hollolan rajalle. Vesijärvi ja Salpausselän maastot rajaavat aluetta. Messilän kartanon lomakeskus sijaitsee muutaman kilometrin päässä Jalkarannasta Hollolan kunnan puolella. Messilän rannassa on myös  pienvenesatama, uimaranta ja matkailuvaunualue. Tapanilan hiihtomajalta alkavat lukuisat talvella hiihtolatuina ylläpidettävät pururadat, joista on hyvä yhteys Messilän kartanoon ja Tiirismaan luonnonsuojelualueen maastoon.

 


Jalkaranta lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (69 %) Vuokra-asunnot (30 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (64 %) Pientaloasunnot (36 %)

Väestö

Asukasluku 4050
Keski-ikä 48 vuotta
Keskitulo 3398 €/kk
Talouksien keskikoko 1,96 hlö
Asuntojen keskikoko 81,6 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1590 €/m²

Asuntoja: 2 176 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Jalkaranta kartalla

Tervetuloa asumaan Jalkarantaan!

Kiinnostuitko asumisesta Jalkarannassa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Jalkarannassa ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Jalkarannassa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä