JYVÄSKYLÄ KESKUSTA: Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälittäjäksi Kiinteistömaailmaan

Vaihtamalla paranee – tule kiinteistönvälittäjäksi Jyväskylän Kauppakadun asuntomyymälään.

Tällä kertaa meillä on paikka avoinna välitysalan ammattilaiselle. Voit olla juuri LKV-tutkinnon suorittanut nouseva tähti tai välitysalan koukerot osaava kehäkettu. Kummassakin tapauksessa tärkeintä on halusi menestyä ja tehdä kauppaa osana joukkuettamme arvoihimme sitoutuen.

Kauppaa pääset tekemään heti. Saat valmiin asiakassalkun, jolla saat lentävän lähdön myyntiin. Omien kohteiden lisäksi saat myydä kaikkia Kiinteistömaailman kohteita asiakkaillesi. Kauppa käy, jos osaat lähteä ostajien matkaan. Työvälineistä se ei jää kiinni, meillä on järeät työkalut asiakkuudenhallintaan.

Aloitamme viikon maanantaisin myyntipalaverilla ja päivystysvuoroja jaetaan kaikille tasapuolisesti. Loput työajoistasi suunnittelet itse. Uskomme tekemisen johtamiseen ja avoimuuteen tulosten seurannassa.

Tarvitset työssäsi oman auton ja maksamme sen käytöstä verottajan hyväksymän enimmäiskorvauksen. Muut työvälineet saat meiltä. Työterveyspalveluistamme vastaa Terveystalo.

Provisiopalkkausmallimme on uudistettu vieläkin kannustavammaksi vuoden vaihteessa. Tässä työssä on mahdollista ansaita todella hyvin. 

Kerro hakemuksessasi, miten välittäjän työtä mielestäsi tehdään ja millainen työkaveri olet. Arvostan konkretiaa enkä kliseitä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa yrittäjä Jussi Kaulio numerosta 040 5640 228. Kaikki hakemukset ja tiedustelut käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

09.10.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.