Haluatko menestyä kanssamme kiinteistönvälittäjänä?

Hae kiinteistönvälittäjäksi / myyntineuvottelijaksi osaksi menestyksekästä tiimiämme.

Myymälässämme on paikka elämänkokemusta omaavalle myynnin ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle, huippuhyvässä seurassa. Kokemukset osoittavat, että meidän kanssamme voit menestyä vaativassa asiakaspalvelutyössä.

Korkea palvelunlaatu on mottomme. Teemme monipuolista kauppaa niin osakehuoneistoilla, kiinteistöillä kuin uudiskodeillakin. Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa parhailla liikepaikoilla Hakaniemessä, Itäkeskuksessa ja Vuosaaressa. Saat myyntitiimimme täyden tuen, mukavat kollegat sekä positiivisen ja viihtyisän työympäristön. 

Työssä menestyminen vaatii mm. vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa, halua aktiiviseen uusasiakashankintaan, paineensietokykyä, palveluasennetta sekä yhteistyökykyä. Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn asiakkaidemme parissa kasvavassa organisaatiossa. Ajokortti on välttämätön. Kiinteistömaailman oma tehokas koulutusjärjestelmä ja alan parhaat työvälineet tarjoavat Sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen.

Digitaalistuvassa maailmassakin onnistuneen asuntokaupan takana on osaava välittäjä. Meillä on vain yksi tavoite - tyytyväinen asiakas! Onko sinulla myyjän sielu ja haluatko työskennellä kotien parissa? Onko sinulla jo alan kokemusta tai oletko muutoin myyntityöstä kiinnostunut? Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn, kannustavan työyhteisön sekä tuloksiin sidotun palkan. 

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Luottamukselliset yhteydenotot;

Kiinteistömaailma | Asuntovirta Oy

yrittäjä, tj, Marko Välimäki, puh 050 588 0005
sähköposti:
marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi

myyntipäällikkö, Elina Kataja, puh 050 466 6101                                                                                             sähköposti: elina.kataja@kiinteistomaailma.fi

 

 

 

20.08.2021

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.