Avaa uusi ovi

Haluatko tehdä töitä parhaiden parissa?

Vahvistamme osaavaa ja ammattitaitoista myyntitiimiämme. Olemme yksi Kiinteistömaailma-ketjun parhaiten menestyneistä yrityksistä, jo yli 20 vuotta. Olemme vakavarainen yritys, jolla on alueella vankka asema ja uskollinen asiakaskunta. Meidät on palkittu parhaasta asiakastyytyväisyydestä ja sen eteen teemme joka päivä nöyrästi töitä, asiakkaalle tuotettu hyöty johtotähtenämme.

Tiimissämme on tilaa kahdelle alan ammattilaiselle sekä Herttoniemen että Viikin asuntomyymälöissä. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä markkinajohtajan riveissä, valtakunnallisessa Kiinteistömaailma-ketjussa. Saat esimiehen ja myyntitiimimme täyden tuen, työhön perehdytyksen, myönteisen ja kannustavan työilmapiirin, mukavat kollegat ja viihtyisän työympäristön. Yhteismyynti on vahvuutemme ja arvostamme avointa, rehtiä ja suoraselkäistä toimintaa.

Edellytämme sinulla olevan alan kokemusta ja mahdollisesti olet myös suorittanut LKV-tutkinnon tai muun kiinteistönvälitysalan tutkinnon. Sinulla on ehkäpä jo oma asiakaskuntasi ja oma auto käytössäsi. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä. Meillä arvostetaan pitkäaikaisia työsuhteita ja panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä itsestäsi esittelyvideo, soita tai laita hakemus sähköpostilla. Joskus ruoho voi olla vihreämpää aidan toisella puolen.

Luottamukselliset yhteydenotot: yrittäjä, toimitusjohtaja Carita Piippo carita.piippo@kiinteistomaailma.fi; puh. +358 500 814664

03.11.2020

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.