Henkilöstö- ja yrittäjätutkimus 2018: Kiinteistömaailma on tyytyväisten työpaikka

Peräti 97 prosenttia Kiinteistömaailmassa työskentelevistä kertoo olevansa tyytyväinen työpaikkaansa, käy ilmi ketjun vuoden 2018 henkilöstö- ja yrittäjätutkimuksesta. Erityistä kiitosta ketjun henkilöstö antaa mahdollisuudesta kouluttautumiseen ja valmentautumiseen. 

Kiinteistömaailma-franchisingketjun vuosittainen henkilöstö- ja yrittäjätutkimus tehtiin tänä vuonna huhti-toukokuun vaihteessa. Yhteensä noin 400 vastaukseen pohjautuva kokonaiskuva kertoo, että kiinteistömaailmalaisten työtyytyväisyys on edelleen noussut: sekä erittäin (43%) että melko tyytyväisiä (54%) kiinteistömaailmalaisia on enemmän kuin edellisvuosien tutkimuksissa. Lähes puolet (45%) kyselyyn vastanneista arvioi myös työilmapiirin parantuneen viimeisen vuoden aikana.

Eniten kiitosta viikoittaisesta vuorovaikutuksesta ja kouluttautumismahdollisuuksista

Henkilöstö- ja yrittäjätutkimuksessa kiinteistömaailmalaisia pyydettiin arvioimaan työtään yli kolmestakymmenestä eri näkökulmasta. Eniten kiitosta välittäjät antoivat myymälän säännöllisistä kokoontumisista sekä mahdollisuudesta osallistua ketjun järjestämiin koulutuksiin.

Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Erkki Heikkinen pitää kyselyn tuloksia koulutusten osalta tärkeinä. Vuonna 2017 ketjun henkilökunta osallistui erilaisiin koulutuksiin ja valmennuksiin yli 1500 kokonaisen työpäivän verran, minkä lisäksi tulevat säännöllisesti toistuvat aamuwebinaarit ja muu päivittäiskoulutus. 

- Olemme Kiinteistömaailmassa viime vuosien aikana laittaneet ison painon kouluttautumiselle ja valmentautumiselle tässä jatkuvassa muutoksessa, jossa elämme. Haluamme olla alan valmentautumismyönteisin yritys: alan paras paikka kasvaa ja kehittyä välittäjänä. Asuntokauppaan vaikuttava juridiikka päivittyy jatkuvasti, ja digitalisaatio antaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia asiakkaiden parempaan palveluun. On äärimmäisen tärkeää, että ihmisemme kokevat mahdollisuutensa osallistua ketjun koulutuksiin hyvänä, Heikkinen sanoo. 

Kiinteistömaailma-ketjun vuosittaisen henkilöstö- ja yrittäjätutkimuksen toteutti huhti-toukokuun 2018 vaihteessa tutkimustalo Innolink.  

Lisätiedot: 
toimitusjohtaja Erkki Heikkinen, Kiinteistömaailma Oy, puh. 0504332080
viestintäsuunnittelija Hanna Lantto, Kiinteistömaailma Oy, puh. 0447140090

26.06.2018 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.