Tampere on kehittänyt lähiöitään onnistuneesti. Tesoma on hyvä esimerkki.

https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000007918092.html

Tesoma on yksi Suomen tunnetuimmista ja Tampereen vanhimmista lähiöistä. Sen maine on ollut kyseenalainen, kuten monilla muillakin 1960–1970-luvuilla rakentuneilla kerrostalolähiöillä. On ollut levottomuutta ja erinäisiä sosiaalisia ongelmia.

 

Nyt Tesoman ilme on kuitenkin täysin uudistunut. Kaupunginosa on kokenut vain muutamassa vuodessa valtavan muodonmuutoksen myönteiseen suuntaan.

 

Tampereen kaupunki on kehittänyt Tesomaa määrätietoisesti. Koko keskusta palveluineen uudistettiin vuonna 2014 käynnistyneessä Oma Tesoma -hankkeessa.

 

Tesoman keskustaan on valmistunut useita isoja asuinkerrostaloja. Uudessa liikekeskuksessa on niin paljon kaupallisia ja julkisia palveluja, että kauemmas ei juuri tarvitse lähteä. K- ja S-marketit kilpailevat keskenään. On kirjasto, terveysasema, apteekki, Alko ja ravintoloita.

 

Uusi koulu on yksi Tampereen näyttävimmistä. Vieressä on uusi palloiluhalli. Ulkoilumaastot Tesomalla ovat aina olleet erinomaiset.

15.04.2021

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.