Nokian asuntokauppa vahvassa vedossa


Kiinteistömaailman Nokian myymälässä me välittäjät seuraamme hyvin aktiivisesti asuntokauppamarkkinan muutoksia omalla toiminta-alueellamme Tampereella ja Tampereen ympäryskunnissa. Näin saamme asiakkaidemme käyttöön parhaan markkinanäkemyksen ja osaamme auttaa asiakkaitamme heidän isoissa päätöksissään.
Nokialla myynti nousussa

Nokian käytettyjen asuntojen kauppamäärä kasvoi peräti 9,9 % verrattuna vuoden takaiseen. Nokialla kehitys oli ylivoimaisesti positiivisinta, kun vertailuryhmänä on Tampere ja Tampereen ympäryskunnat. Kaikkiaan Nokialla myytiin välittäjien toimesta 442 asuntoa, joista 376 oli käytettyä ja loput uusia.
Myös hinnat nousussa

Sekä uusien että käytettyjen myytyjen asuntojen keskineliöhinnat nousivat verrattuna vuoden 2019 vastaavaan ajanjaksoon. Käytettyjen asuntojen keskineliöhinta nousi 11,0 % ja käytettyjen asuntojen keskineliöhinta nousi 2,3 %.
Myyntiajat lyhenivät

Ainoana mainitusta verrokkipaikkakunnasta Nokialla asuntojen myyntiajat lyhenivät alkuvuoden 2020 alkuvuoden aikana. Nyt keskiarvoinen asunto meni kaupaksi 95 päivässä, kun vuotta aiemmin myyntiaika oli 100 päivää.
 

👉 Käytettyjen myytyjen asuntojen kappalemäärä +9,9 %
👉 Käytettyjen keskiarvoinen neliöhinta +2,3 % ja uusien +11,0 %
👉 Keskiarvoinen käytetty asunto Nokialla oli 96 neliöinen ja maksoi keskimäärin 174345 €
 

Nokialla kauppamäärä on kasvanut reilusti, keskimääräinen neliöhinta noussut ja myyntiaika lyhentynyt verrattuna vuoden 2019 vastaavaan ajanjaksoon. Asuntokauppa veti hyvin vahvasti verrattuna verrokkipaikkakuntiin.
 

Tero Naskali, LKV, DI, MBA | Myyntipäällikkö | Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu | Kiinteistömaailma Nokia | tero.naskali@kiinteistomaailma.fi | 0503795732 | #digivälittäjä

https://www.kiinteistomaailma.fi/nokia/tero-naskali

13.10.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.