Oikea aika, myydäänkö sinunkin kotisi nyt?

"Kesä on se paras aika myydä omakotitalo. Piste!"
Vai oliko sittenkään? Lue tämä teksti ja päätä sitten itse, milloin asunto kannattaa laittaa myyntiin 🤔
 
1. TARJONTA 💁‍♀️💁‍♂️
Iso osa ihmisistä uskoo hanakasti, että kesällä kodit kauniine pihoineen myydään nopeiten ja parhaaseen hintaan. Fakta on kuitenkin se, että kesäisin vaikkapa oulun markkina-alueella on n. 1000 omakotitaloa ENEMMÄN myynnissä, kuin talvella. Haluatko siis odottaa kesään, jolloin tarjonta paisuu kuin pullataikina ja juuri sinun kotisi potentiaalinen ostaja saattaakin löytää lukuisia muita häntä kiinnostavia kohteita?
 
2. HINTA 💰
"Mutta kesällä saa paremman hinnan!". Ei ole pelkkä huhu, että kesällä myydään paljon koteja, mutta hyvän ja oikean hinnan kodista voi saada täysin vuodenajasta riippumatta. Itseasiassa, kun tarjonta ja kilpailu lisääntyy, niin usein hinnat tuppaavat laskemaan.
 
3. KYSYNTÄ 🏃‍♀️🏃‍♂️
"Kesällä ostajat ovat liikkeellä!" On totta, että kesäloma-aikaan ihmisillä on aikaa kierrellä asuntonäytöillä, unelmoida uusista kodeista ja puutarhoista. Asunto kuitenkin ostetaan useimiten elämäntilanteen sanelemana. Perheen lisäys, uusi työ, lasten itsenäistyminen, yhteen muutto tai ero. Kaikki asioita, jotka eivät liity mitenkään vuodenaikaan, mutta liittyvät vahvasti kodin vaihtoon. Elämäntilanteet ja ostajat eivät odota kesää. Odotatko sinä?

04.03.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.