Miksi ostotoimeksianto?

Miksi ostotoimeksianto on kovan luokan juttu ja miksi niitä näkee nykyään yhä enemmän? 🤷‍♀️🤷‍♂️

Moni saattaa ajatella, että miksi pitäisi maksaa siitä, että pääsisi ostamaan. Ostotoimeksiannollahan tarkoitetaan sitä, että asiakas maksaa välitysliikkeelle siitä, että he etsivät hänelle mieluisan kodin, eli tällöin asunnon myyjä ei maksa välityspalkkiota, vaan ostaja. Äkkiseltään se saattaa kuulostaa hullunkuriselta, mutta mietitäänpä hetki… 🤔

A) Erityisesti lujaa trendaavilla ja himoituilla asuinalueilla kasvava määrä kaupoista tehdään jo nyt ostotoimeksiantojen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos potentiaalinen ostaja jää odottamaan myyntiin tulevia koteja, saattaa hän jäädä joka käänteessä nuolemaan näppejään, sillä asunnon myyjät usein odottavat suoran ostotoimeksiantoasiakkaan löytymistä välttyäkseen asunnon myynnistä aiheutuvilta kuluilta. Nämä kodit eivät siis tule julkiseen myyntiin.

B ) Välittäjän on helpompi löytää koteja, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Välittäjän työ on verkostoitumista. Tehdessäsi ostotoimeksiannon saat sekä toimeksiannon tehneen välittäjän sekä kaikkien hänen kollegoidensa verkostot käyttöösi. Lisäksi yhä yleisempää on, että potentiaaliset kodin myyjät lähestyvät välitysliikkeitä suoraan kysymyksellä: ”Mahtaisiko teillä olla valmiina ostotoimeksianto tälle meikäläisen kodille?”

C) Ostotoimeksianto on riskitön toimenpide! Ostotoimeksiannosta sovittu palkkio maksetaan vasta kun unelmiesi kohde on löytynyt, eli maksat tuloksesta.

Ostotoimeksianto on siis VIP tason palvelua kodin etsijälle sekä vaivattomin keino kodin myymiselle ja siksi se on asuntokaupan yksi tämän hetken kuumimpia trendejä 🔥

05.03.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.