Mökkikuumetta

Kevään edistyminen yhdistettynä koronaepidemian tuomiin muutoksiin ihmisten arjessa ja tarpeissa ovat nostattaneet mökkikuumetta.
Liikkumisrajoitusten poistuttua mökeilleen ovat rynnineet niiden onnelliset omistajat ja samaan aikaan yhä useampi on muuttuneessa tilanteessa alkanut kiinnostua joko oman tai vuokramökin hankinnasta.
Loma-asunnoilta odotetaan kuitenkin yhä enemmän. Omastakin lapsuudestani tutuksi tulleille ilman mukavuuksia oleville mökeille on vähemmän kysyntää, kuivan maan mökeille vielä vähemmän. Sijainnilla ja hinnoittelulla on näissä toki vaikutusta kysyntään.
Loma-asunnolla odotetaan nyt olevan lähes kaikki mukavuudet ja mielellään sen tulisi olla talviasuttava ja toimia kakkoskotina.
Etätöitä on tehty tietyillä toimialoilla jo pitkään, mutta viimeistään tämän pandemian jälkeen yhä useammalla on valmius tehdä niitä myös jatkossa. Mikä olisikaan sen houkuttelevampaa kuin etätyöpiste omalla loma-asunnolla, inspiroiva kotitoimisto järvinäkymällä.
Lähialueiden veden äärellä olevista loma-asunnoista ja kohtalaisilla mukavuuksilla olevista mökeistä onkin kasvava kysyntä.  Myös lähialueen siirtolapuutarhamökeistä on ollut kysyntää.
Jos olet harkinnut oman loma-asuntosi tai mökkisi myyntiä, niin harkinta-aika kannattaa päättää nyt! Kysyntä ylittää tarjonnan, joten myyntipäätös juuri nyt on viisasta. Markkinahinnan arviointi ja myynti kannattaa jättää meille ammattilaisille. Voit itse keskittyä muihin asioihin ja luottaa meidän hoitavan koko prosessin turvallisesti ja luotettavasti.
Soita tai laita yhteydenottopyyntö, kerron lisää ja mietitään yhdessä paras tapa edetä.
Lähialueiden vesistöistä itselleni tutuimpia ovat Sykäri, Sääksjärvi, Usminjärvi, Vihtijärvi ja Vihtilammi.

26.04.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.