Asunto- ja kiinteistökauppa käy vilkkaana - myytävistä kohteista pulaa!

Asunto- ja kiinteistökauppaa on koronakevään alkushokin jälkeen tehty historiallisen vilkkaasti. Mm. Kiinteistömaailma teki syyskuussa suurimman kuukausittaisen kauppamäärän sitten vuoden 2013.
Töitä on tehty meillä Hyvinkään Kiinteistömaailman asuntomyymälässäkin vuorotta asunnonvaihtajien asuntounelmia toteuttaen.


Myös henkilökohtaisesti syyskuu oli tähänastisen kiinteistönvälittäjäurani kiireisin kuukausi. Kuukauden aikana avullani uudet onnelliset omistajat ovat löytäneet mm. kaksi rintamiestaloa, yksi hiljaisessa myynnissä ollut omakotitalo, täysin uusi omakotitalo, rivitalo ja autotalli, kaksi asunto-osaketta sekä tontti.


Kesän ja alkusyksyn vilkas myynti ja toisaalta myyjien varovaisuus on johtanut siihen, että myytäviä kohteita on kysyntään nähden liian vähän. Myös meille Hyvinkään Kiinteistömaailmaan on tullut asuntoa etsiviltä paljon yhteydenottoja puheluina, sähköpostilla, asuntonäyttöjen yhteydessä suorina kontakteina sekä rohkeimmat ovat kävelleet suoraan asunmyymälään sisään kertomaan hakukriteereitä meille kiinteistönvälittäjille.


Nyt siis todellakin on oikea aika myydä!
Liikkeellä on tosiostajia, joilla monella on laina-asiat valmiiksi kunnossa ja oma asunto myytynä. Jos olet vähänkin harkinnut myyntiä, niin olethan minuun yhteydessä. Kotisi arviokäynnillä saat arvion mm. markkinahinnasta ja myyntiajasta sekä mietitään yhdessä juuri Sinun kodillesi oikeat myynti- ja markkinointitoimenpiteet.
Halutessasi autan samalla uuden kodin löytämisessä.
 
Puolueetonta tietoa markkinatilanteesta löytyy mm. Suomen Kiinteistönvälittäjien sivuilta alla olevasta linkistä.
 
Soita, laita sähköpostia tai WhatsApp viesti.
Sari Honkalehto 044 4600 106, sari.honkalehto@kiinteistomaailma.fi.
 

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.