Uudet tuulet puhaltaa

Tällä viikolla asuntokaupoilla tapasin opettajan, jonka kanssa päädyimme pohtimaan maailmanmenoa ja koronan jälkeistä aikaa. Hän kertoi, kuinka hänen oma työnsä on muuttunut muutamassa viikossa päälaelleen etäopetuksen ja siihen liittyvien uusien työkalujen myötä. Nämä työkalut ovat kuulemma olleet olemassa jo vuosia, mutta ajan- tai muiden resurssien puutteen vuoksi niitä on käytetty vajavaisesti, jos ollenkaan. Pakko on hyvä kirittäjä. Sama muutos on kohdannut välittäjän työtä. Äkkiä meillä on aktiivisesti käytössä mm. sähköinen asuntokauppa, video- ja virtuaaliesittelyt sekä sähköinen Kotikäynti. Kovin kaukaiselta tuntuu aika, jolloin sunnuntaina laitettiin esittelykyltti kadun varteen ja siirryttiin sisätiloihin odottelemaan, josko joku eksyy paikalle.
 
Koronan jälkeen maailma tulee näyttämään erilaiselta. Uusiin työkaluihin ollaan totuttu, ja voittajia ovat ne, jotka sujuvimmin pystyvät niitä hyödyntämään. Tuloksena on resurssien tehokaampaa käyttöä, matkustustarpeen vähenemistä, lisääntyvää vapaa-aikaa ja ehkä kokonaisuutena arvostellen laadukkaampaa elämää. Elämme oppimisen aikaa, otetaan siitä kaikki irti.

01.04.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.