Remontoi tästä unelmiesi koti

Tällä viikolla asuntokaupan kuntotarkastuksen yhteydessä vanhasta rintamamiestalosta löytyi vaurio. Jos kaupat olisi jo ehditty tehdä, tätä alkavaa vauriota olisi muutaman vuoden päästä kutsuttu piilovirheeksi ja korvauksista olisi pahimmillaan neuvoteltu käräjäoikeudessa. Vika ei vielä ollut iso, se on helposti korjattavissa, mutta tilanne olisi saattanut muuttua nopeasti.
 
Autot käytetään katsastuksessa ja määräaikaishuollossa säännöllisesti. Ammattilainen tutkii ja huoltaa kulkuneuvon jopa useamman kerran vuodessa. Mutta miten on tavallisen ihmisen suurimman omaisuuserän, oman kodin laita? Saako se tarvittavaa huoltoa ja hoivaa, ja riittääkö oma asiantuntemus mahdollisten riskien arviointiin? Muutaman vuoden välein suoritettava kuntotarkastus ei välttämättä olisi huono juttu. Huollettu ja tarkastettu talo on helppo myydä ja siitä saa paremman hinnan kuin verrokkikohteesta. Eikä ilmoitukseen tarvitse kirjata jokaisen välittäjän painajaislausetta, "remontoi tästä unelmiesi koti".

14.03.2020

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.