Nyhjätään tyhjästä

Asuntokauppa on koko syksyn käynyt poikkeuksellisen hyvin Hyvinkäällä. Erityisesti ostajia ovat kiinnostaneet reilunkokoiset perheasunnot, niin omakotitalo-, rivitalo- kuin kerrostalokoditkin. Moni on myös valitellut, että hyvät kohteet häviävät nettiportaaleista yhtä nopeasti kuin ilmestyvätkin, ennen kuin on itse edes ehtinyt tarjousta harkita. Tähän ongelmaan pari vinkkiä antaisin:
 
1. Tutustu välittäjiin. Useimmilla meistä on pöytälaatikossa "hiljaisessa myynnissä" olevia kohteita, sekä sellaisia, joiden julkaisu on vasta edessä päin. Kun saat tiedot myyntiin tulevista kohteista ensimmäisten joukossa, ehdit paremmin harkita omaa tarjoustasi.
2. Tee ostotoimeksianto. Tällä hetkellä markkinoilla on paljon myyjiä, jotka vasta harkitsevat myynnin aloittamista. Ostotoimeksianto antaa välittäjälle työkalun lähestyä myyntiä pohtivia asiakkaita. Sen avulla saat tietoa myös kohteista, jotka eivät ehkä koskaan tule julkiseen myyntiin.
3. Pankkisuhde kuntoon. Käy laina-asiat ennakkoon läpi pankkisi kanssa. Onko mahdollista tehdä tarjous uudesta kodista ennen kuin vanha on myyty? Voisiko nykyinen koti jäädä itselle sijoituskäyttöön? Onhan lainalupaus voimassa? Kun sinulla on vastaus näihin kysymyksiin, pystyt etenemään tarjousneuvotteluissa ketterästi.
4. Tule kahville. Poikkea rohkeasti asuntomyymäläämme keskustelemaan kodinvaihtosuunnitelmistasi. Neuvoja ja tukea pystymme tarjoamaan kaikkiin edellä mainittuihin haasteisiin.
 
Onnea uuteen kotiin!

04.11.2021

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.