Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, FM Mari LaukkanenKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, FM Mari Laukkanen

100% asiakkaista suosittelee

Mari Laukkanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, FM

Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori

mari.laukkanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 318 7929Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot, Yksiöt ja kaksiot

Kielitaito

suomi, saksa, ruotsi, englanti

Minulle on tärkeää, että kodit vaihtavat omistajaa ammattitaitoisesti - tehokkaasti, mutta hienotunteisesti. Kodinvaihto kun ei ole vain myynti- tai ostoprosessi, vaan siinä on paljon toiveita, odotuksia ja jännitystäkin. Panostan asiakaspalveluun valmistelemalla asuntosi myynnin huolellisesti. Vastaavasti kuuntelen toiveitasi uudesta unelmakodistasi ja olen valmis näkemään paljon vaivaa, jotta se oikea löytyy. Valokuvaus- ja sisustustaustojeni ansiosta saamme asuntosi parhaat puolet esiin samoin kuin näemme uuden kotisi eri mahdollisuudet. Pidän sinut aktiivisesti tilanteen tasalla ja käyn kärsivällisesti läpi epäselvät asiat. Olen onnistunut, kun sinulle jää päällimmäiseksi vaikutelma, että kaikki meni niin vaivattomasti. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni! Välitän. Gerne auch auf Deutsch.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kiitän sua kaikesta avusta, se on ollut huippua! :-)

Asunnon ostaja

When we started searching for a home, we contacted several agencies. Kiinteistömaailma was the only one that answered us and sent house rekommendations based in our requisites. The agent we got (Mari) has been dedicated and we often felt a warming closeness.

Asunnon myyjä

Kiitos tuhannesti arvokkaasta työpanoksestasi vuokrausasiassamme. Et myöskään jättänyt meitä pulaan syksyllä. KIITOS ja hyvää kevättä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, FM Mari Laukkanen
Mari Laukkanen, Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori