Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358400 991 037Soita minulle

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

10

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 10 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen energinen, periksiantamaton ja positiivinen myyntineuvottelija Kiinteistömaailma Punavuoressa. Urani myynnissä ja asiakaspalvelussa on menestykäs ja suhtaudun työhöni intohimolla. Autan sinua mielelläni, oli tarpeesi sitten asunnon tai talon myynti, osto tai vaihto. Tukenani on Kiinteistömaailma Punavuoren paikallinen yrittäjä ja kokenut tiimi. Hoidetaan kaupat nopeasti, luotettavasti ja helposti!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjämme oli aina ystävällinen, ajallaan ja piti meidät koko myyntiprosessin hyvin ajantasalla. Häntä tulee suorastaan ikävä :) Vaikka asunto jäi myymättä niin kokemus oli silti positiviinen. Meille ainakin tuli olo, että välittäjämme teki kaiken mahdollisen asuntomme myynnin eteen. Anni Sarvolalle iso kiitos myyntiprosessin hoidosta.

Asunnon ostaja

Aikataulu hyvin järjestetty, vuorovaikutus hyvää, ostajan toiveet otettu huomioon kaupanteossa.

Asunnon myyjä

Kotikäynti sujui erittäin hyvin. Saimme kätevästi sovittua meille sopivan ilta-ajan pikaisella aikataululla. Saimme välittäjistä luotettavan ja ammattitaitoisen kuvan. Käynnillä saimme paljon tietoa ja käynnin jälkeen saimme vielä myynti- ja markkinointisuunnittelman asunnostamme, jota emme ole muista välitysfirmoista saaneet. Kuvaus kodistamme oli niin kauniisti kirjoitettu, että se todella lämmitti mieltä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija Anni Sarvola
Anni Sarvola, Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori