Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358503236368Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

29

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 29 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen Jouni, jo pitkään Kalliossa viihtynyt mies, jolla on erityinen side asuinalueeseen! Olen rauhallinen, ystävällinen ja tunnollinen. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja pidän siitä, jos voin olla avuksi. Olen asunut ja opiskellut myös ulkomailla aina Ecuadorissa saakka. Koulutukseltani olen restonomi, jonka johdosta olen ehtinyt oppia niin Michelin ravintoloiden hohdokkuutta kuin tinkimätöntä työmoraalia. Vuonna 2018 siirryin tekemään päätyönäni asuntojen välitystä. Viihdyn luonnossa, erityisesti vesillä. Luonto auttaa palautumaan kaupungin hektisyydestä ja tuo sille hyvää vastapainoa. Vedet tarjoavat parhaimmillaan kulinaarisia nautintoja. Pääkaupunkiseudun tuntemus ei rajoitu vain Kallioon. Olen ehtinyt asua eri puolilla Helsinkiä sekä Vantaata. Lisäksi Sipoon saaristo on minulle tuttua mökkeilyn ja veneilyn myötä. Ole toki yhteydessä mikäli haluat kuulla lisää!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Asiallisin ja ystävällisin välittäjä, mitä olen tavannut. Kiitos!

Asunnon myyjä

Päädyin valitsemaan Jounin myymään asuntoani, ja kaikki meni valtavan hienosti. Pelisilmää löytyi sopivasti sekä pienissä että isoissa yksityiskohdissa. Asunto myytiin paremmalla hinnalla kuin osasin odottaakaan, ja Jouni antoi myös hyviä neuvoja asunnonostoprosessiimme joka oli samaan aikaan käynnissä. Lämmin suositus!

Asunnon myyjä

Välittäjä piti erittäin hyvin yhteyttä ja tiedotti kiinnostuneista ostajista ja yksityisnäytöistä, joita hän myös järjesti nopealla aikataululla. Yleisnäyttöjä useasti, ja myynti oli tehokasta ja ammattimaista. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa koko ajan, ystävällinen ja kuunteli toiveitani, ja olen häntä jo suositellutkin usealle lähipiirissä!

Asunnon myyjä

Välittäjän toiminta oli erittäin ammattimaista ja ystävällistä. Yhteydenpito oli nopeaa ja vaivatonta. Näytöt järjestyivät nopealla aikataululla ja tiedottaminen oli kiitettävää. Asiakkaat varmasti pitävät hänen kiinnostuneesta ja ystävällisestä asenteesta. Olemme jo suositelleet häntä ystäville ja tutuille.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli koko prosessin aikana tavoitettavissa ja tukena. Asiat hoituivat nopeasti ja vaivattomasti.

Asunnon myyjä

Asiantunteva ja mukava henkilö, joka herätti luottamusta. Hänelle antaa asunnon mielellään myytäväksi.

Asunnon ostaja

Great service all in all, special thanks for translating to English upon request

Asunnon myyjä

Kunnioittava suhtautuminen asiakkaan kysymyksiin ja toiveisiin. Ripeä eteneminen, mitään ei tarvinnut hoputtaa eikä odotella.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, asiantunteva ja ystävällinen

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Jouni Lindblad
Jouni Lindblad, Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama