Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 3236 368Soita minulle

Erityisosaaminen

Vuokra-asunnot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen Jouni, jo pitkään Kalliossa viihtynyt mies, jolla on erityinen side asuinalueeseen! Olen rauhallinen, ystävällinen ja tunnollinen. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja pidän siitä, jos voin olla avuksi. Olen asunut ja opiskellut myös ulkomailla aina Ecuadorissa saakka. Koulutukseltani olen restonomi, jonka johdosta olen ehtinyt oppia niin Michelin ravintoloiden hohdokkuutta kuin tinkimätöntä työmoraalia. Vuonna 2018 siirryin tekemään päätyönäni asuntojen välitystä. Viihdyn luonnossa, erityisesti vesillä. Luonto auttaa palautumaan kaupungin hektisyydestä ja tuo sille hyvää vastapainoa. Vedet tarjoavat parhaimmillaan kulinaarisia nautintoja. Pääkaupunkiseudun tuntemus ei rajoitu vain Kallioon. Olen ehtinyt asua eri puolilla Helsinkiä sekä Vantaata. Lisäksi Sipoon saaristo on minulle tuttua mökkeilyn ja veneilyn myötä. Hoidan niin myynti, kuin vuokra-asuntojenkin välityksen!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä piti erittäin hyvin yhteyttä ja tiedotti kiinnostuneista ostajista ja yksityisnäytöistä, joita hän myös järjesti nopealla aikataululla. Yleisnäyttöjä useasti, ja myynti oli tehokasta ja ammattimaista. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa koko ajan, ystävällinen ja kuunteli toiveitani, ja olen häntä jo suositellutkin usealle lähipiirissä!

Asunnon myyjä

Välittäjän toiminta oli erittäin ammattimaista ja ystävällistä. Yhteydenpito oli nopeaa ja vaivatonta. Näytöt järjestyivät nopealla aikataululla ja tiedottaminen oli kiitettävää. Asiakkaat varmasti pitävät hänen kiinnostuneesta ja ystävällisestä asenteesta. Olemme jo suositelleet häntä ystäville ja tutuille.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, asiantunteva ja ystävällinen

Asunnon myyjä

Kiinteistönvälittäjän kanssa oli helppo hoitaa asioita ja keskustella, hyvän rauhallinen ja asiallinen keskustelutapa

Asunnon ostaja

Välittäjä oli koko prosessin aikana tavoitettavissa ja tukena. Asiat hoituivat nopeasti ja vaivattomasti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Jouni Lindblad
Jouni Lindblad, Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama