29.573.51h-4hEestinlaakso 5, Espoo, 02280

Asunto Oy Espoon Katajakallio

187 600 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon KatajakallioUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Huolettomia kerrostalokoteja Nöykkiöön

Huolella rakennetut YIT Kodit tulevat kallioisen metsän naapuriin. Espoon Katajakallion asunnossa vapaudut pihatöistä ja remonteista. Hyvinvarusteltu keittiö ja olohuone muodostavat avaran tilan yhdessäoloon. Lähes kaikissa kodeissa on lasitettu parveke tai terassi. Osassa 1. kerroksen koteja on myös oma asuntopiha.

Saunojille yhtiössä on talosauna, lisäksi osassa huoneistoja on oma sauna.

Modernissa hissitalossa on sisäyhteys autohalliin. Monipuolisessa valikoimassa on toimivia kotiratkaisuja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin: yksin ja kaksin eläville aikuisille sekä lapsiperheille. Tutustu asuntopohjiin, valitse omasi ja ota yhteys Kiinteistömaailma | Espoon Kodit Oy LKV.  espoonlahti@kiinteistomaailma.fi,  puh. 050 433 0963.

Espoon Katajakallion julkiset liikenneyhteydet ovat rauhallisen pientaloalueen parhaimmistoa. Bussipysäkki on aivan uuden kotitalon vieressä. Bussin kyydissä pääsee Matinkylän ja Niittykummun metroasemille, Tapiolan, Ison Omenan ja Espoonlahden palveluiden luokse. Lähikouluun on alle 300 metriä, ja alueella on useita päiväkoteja. Kauppaan ja kirjastoon on kävelymatka.

Myynnissä autopaikkoja, alkaen 15.000 euroa.

Esite>>

Hinnasto>>

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.