Myyntineuvottelija Hämeenlinna Kasarmikatu 13

Haemme tiimiimme täydennykseksi myyntineuvottelijaa. Toimenkuvaan kuuluu kaikki kiinteistönvälitykseen sisältyvät työtehtävät, asiakashankinta, myyntityö ja asiakaspalvelu asiantuntija tehtävissä.

Tarjoamme erittäin kannustavan työyhteisön, kattavat koulutusmahdollisuudet ja laadukkaat työvälineet sekä materiaalit. Pääset mukaan työskentelemään huippu tiimin kanssa, jossa autetaan, tuetaan ja tehdään yhdessä. Meillä on laaja asiakasverkosto ja pääset heti mukaan myymään jo olemassa olevia myyntikohteita. Tärkeintä on, että sinusta löytyy positiivista asennetta, yrittäjähenkeä ja ammattimaista palvelumieltä.

Kiinteistömaailma on yli 30-vuotisen historiansa aikana jatkuvasti uudistanut asuntokauppaa Suomessa, niin toimintamalleja kuin esimerkiksi kohteiden markkinointiakin. Tällä hetkellä kehittämme aktiivisesti mm. asuntojen digikauppaa. Kiinteistömaailman välittäjät tunnetaan ammattitaidostaan ja me tuemme sinua myös oman henkilöbrändisi kehittämisessä. Suomen luotetuin kiinteistönvälitysbrändi yhdistettynä sinun ammattilaisbrändiisi on yhdistelmä, joka avaa monta ovea.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää luottamuksellisesti.
Joni Mansikka | 0400 774 082
joni.mansikka@kiinteistomaailma.fi

30.03.2023

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.