yrittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA Taneli Kokkilayrittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA Taneli Kokkila

100% asiakkaista suosittelee

Taneli Kokkila

yrittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA

Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa

taneli.kokkila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 740 4720Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Taneli Kokkila
Katso esittelyni

Kielitaito

suomi, englanti

Tiedämme mitä teemme - siksi meidän palveluja käytetään. Olen asunut Vantaalla ja Helsingissä kohta 30 vuotta. Tiedän päiväkodit, koulut, terveysasemat jne. Ylipäätään sen, mitä Vantaalla ja Helsingissä tapahtuu. Teen tiimini kanssa työtä, jolla Sinä asiakkaana pääset parhaimpaan lopputulokseen. Teemme työtä sydämellä! Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeintä. Meidän tehtävä ei ole myydä asuntoja. Tehtävämme on toteuttaa asiakkaan unelma. Oletpa ostamassa tai myymässä, käänny puoleemme. Teemme sen mahdolliseksi. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2011. Sinä aikana olemme myyneet yli tuhat asuntoa. Asiakkaat suosittelevat meitä. Minun suositteluprosenttini on 100. Ja asiakaspalautteeni on 5/5. Hoidan kaikkia toimeksiantojani täydellä sydämellä. Samalla tavalla kuin henkilökohtaisesti teen. Priimaa tuppaa tulemaan!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Tanelilla on homma hallussa. Paras tähän astisista välittäjistä. Voisitte hyvin pyytää häneltä briiffauskurssin aika monelle muulle välittäjälle.

Asunnon myyjä

Välittäjä ei voisi tehdä enää mitään paremmin. Taneli on paras!

Asunnon myyjä

Taneli on osaava ja persoonansa likoon laittava välittäjä. Ajattelimme ottaa Taneliin yhteyttä seuraavaakin asuntoa myytäessä.

Asunnon myyjä

Yhteydenpito oli säännöllistä ja asiat järjestyivät alusta loppuun. Myös tuki uuden asunnon etsimisessä on ollut arvokasta.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin asiallinen ja osaava, hän oli erinomainen.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella valmistautunut käyntiin, hänellä oli jo tietoa taloyhtiöstä. Oli miellyttävä, vakuuttava ja asiantunteva. Ovatko kaikki näin hyviä teillä? Valitsin hänet kolmesta joita olin haastatellut.

Asunnon myyjä

Taneli myi meiltä jo toisen asunnon ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä molemmillla kerroilla.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin asiallinen ja asiantunteva, hän oli erinomainen.

Asunnon ostaja

Taneli oli todella mukava, auttavainen ja asiantunteva ja hänen kanssaan koko prosessi oli selkeä ja sujuva, kiitos! Ehdottomasti suosittelen!

Asunnon myyjä

Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Taneli Kokkilan välittäjäksemme. Saimme hyvän hinnan asunnostamme ja asunto meni kaupaksi 2 vko ja 3 päivässä;)

Asunnon ostaja

We were impressed with professionalism and throughness of our broker Taneli Kokkila.

Asunnon myyjä

Kaupat tehtiin täyteen hintaan ja nopeasti, mitä muuta asiakas voi toivoa! Taneli kertoi hyvin markkinatilanteen ja mitkä asiat vaikuttavat hinnan määrittämiseen. Välittäjiä riittää moneen junaan. Taneli on hoitanut kaksi talon myyntiäni todella ammattmaisesti, en voi muuta kuin suositella lämpimästi!

Asunnon myyjä

Ensitapaamisella tiedettiin kertoa miten prosessi menee nykyisin ja milloin olisi odotettavissa kauppojen olevan toteutumassa. Vertailin kolmea eri välittäjää ja eroja on yllättävänkin paljon - teidän eduksi. Alueen tunteminen iso plus. Tanelin uuttera ja pedantti tapa hoitaa myyntiä piti minut tyytyväisenä. SUOSITTELEN!

Asunnon ostaja

Taneli oli todella tehokas ja asiantunteva. Hän oli tiiviisti yhteydessä meihin ja tiedotti heti kun oli jotain kerrottavaa. Olisipa tällaisia välittäjiä enemmän!

Asunnon myyjä

Asiakaspalvelu oli todella hyvää. Taneli on välittäjänä parasta luokkaa. Huomioi tilanteen kaikkien kannalta. Rauhallinen ja leppoisa, vaikka pankin yhteydet takkuili pahasti kaupantekotilaisuudessa. Kiitos!

Asunnon myyjä

Taneli teki työnsä hyvin perusteellisesti ja myi talon nopeasti.

Asunnon myyjä

Kokonaisuutena erinomainen myyjä. Talomyynti kävi nopeasti ja myyjä selvästi osaava sekä luottamusta herättävä.

Asunnon ostaja

Miellyttävä vuorovaikutus, ystävällinen ja avoin palvelu. Välittäjä kuunteli kysymyksiämme, oli läsnä. Parasta oli, että puhui molemmille ostajille eli meille, eikä vain miehelleni;)

Asunnon ostaja

Taneli Kokkila piti minut ajan tasalla joka vaiheessa. Tässä oli mutkia matkassa, kun väliin tuli perunkirjoituskin, vaikka ensin odotettiin maistraatin papereita. Kaikesta infottiin väliaikatietoa hyvin ja tasaisin väliajoin! Taneli on kaikin puolin huippuasiantuntija!

Asunnon ostaja

Välittäjä pysyi hyvin aikataulussa ja osasi kertoa paljon asunnosta/taloyhtiöstä ja antoi vinkkejä. Kävin yli kymmenen eri välittäjän näytöillä eri asunnoista. Taneli oli ainoa, joka otti heti alusta alkaen toiveeni huomioon - hoiti koko homman ihan mielettömän upeasti.

Asunnon ostaja

Toivoisin, että välittäjät olisivat yhtä ammattitaitoisia kuin T. Kokkila. Kokemusta on paljon eri ketjuista - Taneli oli ainoa noin kymmenestä välitttäjästä, joka osasi työnsä!

Asunnon ostaja

Välittäjä on ollut todella ammattitaitoinen ja palvelualtis. Välittäjä on pitänyt ajantasalla koko prosessin ajan ja on saanut kaikki tuntumaan helpolta. Mielellään teemme hänen kanssa tulevaisuudessakin yhteistyötä.

Asunnon ostaja

Kaikki meni loistavasti, vastaukset viesteihin tulivat erittäin nopeasti.

Asunnon myyjä

Alusta loppuun täydellinen suoritus Tanelilta.

Asunnon myyjä

Taneli on luotettava ja ammattitaitoinen. Hän tutustui kohteeseen huolellisesti ja kaikki hoidettiin sovitusti. Talomme meni ensimmäisellä näytöllä ja kuntokartoituksesta kauppoihin kaikki meni enemmän kuin sujuvasti!

Asunnon ostaja

Me olemme täysin tyytyväisiä!

Asunnon myyjä

Välittäjä Taneli Kokkila oli erinomainen, huomioi näkemyksemme hyvin, piti ajantasalla ja suoriutui myynnistä täydellisesti. Hinta-arvio osui kohdilleen ja täyden hinnan nopea tarjous osoitti, että välittäjä osaa työnsä erinomaisesti. Tulen suosittelemaan välittäjää kaikille tutuilleni.

Asunnon myyjä

Välittäjän osalta ei ole mitään parannettavaa. Työ sujui täydellisesti, palvelu oli laadukasta ja välitystarjous oli todella kilpailukykyinen.

Asunnon ostaja

Taneli hoiti kaiken hienosti ja nopeasti maaliin.

Asunnon myyjä

Välittäjään syntyi luottamus, oli asiantunteva ja selvästi teki työtään antaumuksella.

Asunnon ostaja

Palvelua yli odotusten!

Asunnon ostaja

Keep me on track along the whole buying process and also arrange all details for official documentation in time and being available to answer questions at short notice.

Asunnon myyjä

Vaikka myynnissä tuli takapakkia välittäjä tuki meitä ja kannusti eteenpäin asunnon myynnissä.

Asunnon myyjä

Ei mitään negatiivista mainittavaa, Vantaalla toimiva Taneli Kokkila teki arviokäynnin ja hänestä jäi hyvin ystävällinen ja luotettava kuva.

Asunnon myyjä

Taneli osoitti aitoa kiinnostusta ja kykeni lyhyessä ajassa rakentamaan luottamusta. Minulle jäi vahvasti heti ensitapaamisella tunne, että haluan tehdä asuntokaupan juuri hänen kanssaan.

Asunnon myyjä

Tapasin Tanelin eräässä näytössä etsiessäni uutta kotia. Hän poikkesi kaikista kohtaamistani välittäjistä välittömästi ammattitaitoisella otteellaan omaan työhönsä. Jo tuolloin otin hänen korttinsa ja ajattelin, että kun on aika myydä asuntoni, hän saa sen tehdä.

Asunnon myyjä

Erittäin haastavassa markkinatilanteessa saimme asunnon myytyä arvioidussa ajassa ja meille sopivin ehdoin. Välittäjämme oli todella asiantunteva ja jämäkkä ja samalla ote oli empaattinen.

Asunnon myyjä

Taneli Kokkilaa suosittelemme lämpimästi. Perusteellinen, huolellinen, sinnikäs, aina ystävällinen ja inhimillinen ote on erittäin ammattitaitoisen Tanelin ehdottomia plussia. Lämmin kiitos!

Asunnon myyjä

Nopeaa toimintaa. Koko ajan pidettiin ajantasolla asioista. Perusteltiin hyvin hinta-arviota ja välittäjä oli loistava neuvottelemaan. Asiakaspalvelu todella ammattitaitoista - loistavaa!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiantunteva ja huolehti tarkkaan, että kaikki asiat olivat kunnossa ennen myynnin aloitusta. Välittäjä oli aktiivinen, sai asiakkaita katsomaan asuntoa ja myi ällistyttävästi alle 2 kk myynnin aloituksesta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA Taneli Kokkila
Taneli Kokkila, Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa