Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35840 740 4720Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Taneli Kokkila
Katso esittelyni

Kielitaito

suomi, englanti

Tiedämme mitä teemme - siksi meidän palveluja käytetään. Olen asunut Vantaalla ja Helsingissä kohta 30 vuotta. Tiedän päiväkodit, koulut, terveysasemat jne. Ylipäätään sen, mitä Vantaalla ja Helsingissä tapahtuu. Teen tiimini kanssa työtä, jolla Sinä asiakkaana pääset parhaimpaan lopputulokseen. Teemme työtä sydämellä! Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeintä. Meidän tehtävä ei ole myydä asuntoja. Tehtävämme on toteuttaa asiakkaan unelma. Oletpa ostamassa tai myymässä, käänny puoleemme. Teemme sen mahdolliseksi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Tanelilla on homma hallussa. Paras tähän astisista välittäjistä. Voisitte hyvin pyytää häneltä briiffauskurssin aika monelle muulle välittäjälle.

Asunnon myyjä

Välittäjä ei voisi tehdä enää mitään paremmin. Taneli on paras!

Asunnon myyjä

Taneli on osaava ja persoonansa likoon laittava välittäjä. ajattelimme ottaa Taneliin yhteyttä seuraavaakin asuntoa myytäessä.

Asunnon myyjä

Yhteydenpito oli säännöllistä ja asiat järjestyivät alusta loppuun. Myös tuki uuden asunnon etsimisessä on ollut arvokasta.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin asiallinen ja osaava, hän oli erinomainen.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella valmistautunut käyntiin, hänellä oli jo tietoa taloyhtiöstä. Oli miellyttävä, vakuuttava ja asiantunteva. Ovatko kaikki näin hyviä teillä? Valitsin hänet kolmesta joita olin haastatellut.

Asunnon myyjä

Taneli myi meiltä jo toisen asunnon ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä molemmillla kerroilla.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin asiallinen ja asiantunteva, hän oli erinomainen.

Asunnon ostaja

Taneli oli todella mukava, auttavainen ja asiantunteva ja hänen kanssaan koko prosessi oli selkeä ja sujuva, kiitos! Ehdottomasti suosittelen!

Asunnon myyjä

Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Taneli Kokkilan välittäjäksemme. Saimme hyvän hinnan asunnostamme ja asunto meni kaupaksi 2 vko ja 3 päivässä;)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA Taneli Kokkila
Taneli Kokkila, Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa