yrittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA Taneli Kokkilayrittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA Taneli Kokkila

96% asiakkaista suosittelee

Taneli Kokkila

yrittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA

Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa

taneli.kokkila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35840 740 4720Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Taneli Kokkila
Katso esittelyni

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

37

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 37 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Tiedämme mitä teemme - siksi meidän palveluja käytetään. Olen asunut Vantaalla ja Helsingissä kohta 30 vuotta. Tiedän päiväkodit, koulut, terveysasemat jne. Ylipäätään sen, mitä Vantaalla ja Helsingissä tapahtuu. Teen tiimini kanssa työtä, jolla Sinä asiakkaana pääset parhaimpaan lopputulokseen. Teemme työtä sydämellä! Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeintä. Meidän tehtävä ei ole myydä asuntoja. Tehtävämme on toteuttaa asiakkaan unelma. Oletpa ostamassa tai myymässä, käänny puoleemme. Teemme sen mahdolliseksi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Tanelilla on homma hallussa. Paras tähän astisista välittäjistä. Voisitte hyvin pyytää häneltä briiffauskurssin aika monelle muulle välittäjälle.

Asunnon myyjä

Välittäjä ei voisi tehdä enää mitään paremmin. Taneli on paras!

Asunnon myyjä

Taneli on osaava ja persoonansa likoon laittava välittäjä. Ajattelimme ottaa Taneliin yhteyttä seuraavaakin asuntoa myytäessä.

Asunnon myyjä

Yhteydenpito oli säännöllistä ja asiat järjestyivät alusta loppuun. Myös tuki uuden asunnon etsimisessä on ollut arvokasta.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin asiallinen ja osaava, hän oli erinomainen.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella valmistautunut käyntiin, hänellä oli jo tietoa taloyhtiöstä. Oli miellyttävä, vakuuttava ja asiantunteva. Ovatko kaikki näin hyviä teillä? Valitsin hänet kolmesta joita olin haastatellut.

Asunnon myyjä

Taneli myi meiltä jo toisen asunnon ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä molemmillla kerroilla.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin asiallinen ja asiantunteva, hän oli erinomainen.

Asunnon ostaja

Taneli oli todella mukava, auttavainen ja asiantunteva ja hänen kanssaan koko prosessi oli selkeä ja sujuva, kiitos! Ehdottomasti suosittelen!

Asunnon myyjä

Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Taneli Kokkilan välittäjäksemme. Saimme hyvän hinnan asunnostamme ja asunto meni kaupaksi 2 vko ja 3 päivässä;)

Asunnon ostaja

We were impressed with professionalism and throughness of our broker Taneli Kokkila.

Asunnon myyjä

Kaupat tehtiin täyteen hintaan ja nopeasti, mitä muuta asiakas voi toivoa! Taneli kertoi hyvin markkinatilanteen ja mitkä asiat vaikuttavat hinnan määrittämiseen. Välittäjiä riittää moneen junaan. Taneli on hoitanut kaksi talon myyntiäni todella ammattmaisesti, en voi muuta kuin suositella lämpimästi!

Asunnon myyjä

Ensitapaamisella tiedettiin kertoa miten prosessi menee nykyisin ja milloin olisi odotettavissa kauppojen olevan toteutumassa. Vertailin kolmea eri välittäjää ja eroja on yllättävänkin paljon - teidän eduksi. Alueen tunteminen iso plus. Tanelin uuttera ja pedantti tapa hoitaa myyntiä piti minut tyytyväisenä. SUOSITTELEN!

Asunnon ostaja

Taneli oli todella tehokas ja asiantunteva. Hän oli tiiviisti yhteydessä meihin ja tiedotti heti kun oli jotain kerrottavaa. Olisipa tällaisia välittäjiä enemmän!

Asunnon myyjä

Asiakaspalvelu oli todella hyvää. Taneli on välittäjänä parasta luokkaa. Huomioi tilanteen kaikkien kannalta. Rauhallinen ja leppoisa, vaikka pankin yhteydet takkuili pahasti kaupantekotilaisuudessa. Kiitos!

Asunnon myyjä

Taneli teki työnsä hyvin perusteellisesti ja myi talon nopeasti.

Asunnon myyjä

Kokonaisuutena erinomainen myyjä. Talomyynti kävi nopeasti ja myyjä selvästi osaava sekä luottamusta herättävä.

Asunnon ostaja

Miellyttävä vuorovaikutus, ystävällinen ja avoin palvelu. Välittäjä kuunteli kysymyksiämme, oli läsnä. Parasta oli, että puhui molemmille ostajille eli meille, eikä vain miehelleni;)

Asunnon ostaja

Taneli Kokkila piti minut ajan tasalla joka vaiheessa. Tässä oli mutkia matkassa, kun väliin tuli perunkirjoituskin, vaikka ensin odotettiin maistraatin papereita. Kaikesta infottiin väliaikatietoa hyvin ja tasaisin väliajoin! Taneli on kaikin puolin huippuasiantuntija!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, MBA Taneli Kokkila
Taneli Kokkila, Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa