kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, myyntijohtaja Jukka Petmankiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, myyntijohtaja Jukka Petman

100% asiakkaista suosittelee

Jukka Petman

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, myyntijohtaja

Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa

jukka.petman@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 5768 497Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Jukka Petman
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Omakotitalot, Tontit, Uudiskohteet, Kuolinpesät

Kielitaito

suomi, englanti

Olen aktiivinen ja luotettava kiinteistönvälittäjä, jota on helppo lähestyä. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 1999. Toimintani pohjautuu laaja-alaiseen osaamiseen, korkeaan moraaliin, vahvaan ammattitaitoon ja vahvaan kokemukseen koko pääkaupunkiseudulla. Hallitsen kiinteistöt, tontit , sekä osakehuoneistoista vanhan- että uudistuotannon myynnin. Ala muuttuu jatkuvasti ja seuraan alan kehitystä tarkasti ollakseni ajan hermolla. Kun haluat elämäsi tärkeimpään kauppaan osaavan ammattilaisen, olen ehdottomasti oikea valinta! Uskolliset asiakkaat vuosien varrelta muistavat minut rehellisenä ja lämminsydämisenä kiinteistönvälittäjänä, jolle jokainen asiakas on sydämen asia ja mikään kauppa ei ole vieras. Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas, siksi kodin ostajat ja myyjät muistavat minut vuosien takaa ja palaavat asiakkaikseni ja myös suosittelevat minua myös ystävilleen ja tuttavilleen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme Jukka Petmanin kanssa. Hän on hyvin ammattitaitoinen, tehokas ja helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen välittäjä. Hän piti meidät erittäin hyvin ajan tasalla niin soittojen, viestien ja sähköpostien ja kotikansio avulla. Jukka kunnioitti ihanasti lapsiperheen aikataulutoiveitamme korona-ajan yksityisnäyttöjen järjestämisissä. Hän antoi meille hyviä vinkkejä asuntomme myyntiä ajatellen, sekä on mielestäni auttanut enemmän kuin tarvitsisi uutta asuntoa etsiessämme. Jukasta huomaa, että hän tekee työtä täydellä sydämellään ja on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan ja haluaa auttaa. Ehdottomasti suosittelen häntä kaikille, sekä tulevaisuudessa otamme häneen tarvittaessa yhteyttä!

Asunnon ostaja

Jukka piti meitä ostajia erinomaisesti ajan tasalla ihan ensimmäisestä näytöstä lähtien, ja asiointi hänen kanssaan oli koko ajan mukavaa ja sukkelaa. Meillä oli koko ajan tunne, että olimme ostajaehdokkaina tärkeitä. Emme kokeneet missään vaiheessa painostusta tms. mitä joskus kuulee ostajien kokeneen asuntokaupoilla, vaan sen sijaan meistä tuntui, että myös meidän tarpeemme ja ajatuksemme potentiaalisina asunnonostajina otettiin erinomaisesti huomioon, minkä johdosta asuntokauppojen teko tuntui turvalliselta. Eli Jukalle siis suuri kiitos palvelusta!

Asunnon myyjä

Välittäjämme hoiti kaikki asuntomme myyntiin liittyvät asiat oikein jämptisti. Huippuammattilainen siis työssään. Ja vaikka ensin saamamme ostotarjous oli kovin kaukana hintapyynnöstämme, välittäjämme kannusti meitä tekemään vastatarjouksen. Tämä johti loppujen lopuksi kauppaan ja saimme ihan mieleisen hinnan asunnostamme. Tästä siis suuri kiitos Jukalle!

Asunnon myyjä

Kaiken! Todella asiantuntevaa ja ammattitaitoista sekä ihmisläheistä toimintaa. Erityis kiitoksena vielä tavoitettavuus: vastaa aina puhelimeen / viestiin joka tänä päivänä on todella harvinaista! Ollaan tosi tyytyväisiä!! Kiitos!!!!!

Asunnon myyjä

Jukka tutustui todella hyvin alueen arvoihin, piti meidät ajan tasalla ja oli aina tavoitettavissa. Hän teki paljon työtä myös ostajien esittämiin kysymyksiin nopeasti vastaamiseksi.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli kiinnostunut tarpeistani ja tuli näyttämään asuntoa myös vapaapäinäkin minulle ja vanhemmilleni. Välittäjä oli myös ystävällinen ja kertoi Hakunilan alueesta ja miten sieltä pääsee julkusilla helpoiten Helsingin keskustaan. Olen todella tyytyväinen palveluunne

Asunnon myyjä

Kauppa toteutui odotettua paremmin, koska tontin lisäksi vapaa-ajan asunto meni kaupaksi. Molemmista saatu hinta oli tyydyttävä.

Asunnon myyjä

Jukka Petman on erittäin ammattitaitoinen ja asiallinen välittäjä, joka piti meidät koko ajan ajan tasalla. Suosittelen.

Asunnon myyjä

Välittäjämme lähestymistapa oli erinomainen. Antoi sopivasti tilaa ja kertoi kattavasti tärkeistä asioista. Hoiti tehokkaasti kauppaan liittyvät asiat.

Asunnon ostaja

Ensimmäinen yhteydenotto oli tosi nopea. Kiinteistövälittäjä ehdotti esim. Asunnon varaamista mikä oli uutta itselleni ja sain aikaa lainaneuvotteluihin. Aikataulut täsmäsivät. Välittäjä ystävällisesti muistutti asioista, jos olin unohtanut. Kauppatilanteessa hän kärsivällisesti selosti asiat. Ystävällinen ja asiallinen palvelu.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella ammattitaitoinen, asiakkaasta välittävä ja palvelualtis. Kiinteistömaailmalta oli mukava ele tuoda arviokäynnille suklaalevy, pieni ele mutta siitä välittyi että asiakkaasta välitetään

Asunnon myyjä

Edesmenneen äitini asunnon myynti oli henkisesti raskas. Jukka Petman hoiti asian hienotunteisesti ja taidokkaasti. Valokuvat ja videonpätkä asunnosta olivat todella hyvät ja ensimmäisen näytön jälkeen löytyi ostaja!

Asunnon myyjä

Jukka Petman on erittäin taitava neuvottelija. Hän etsi meille parhaan mahdollisen ostajan. Voimme suositella lämpimästi Petmania, varsinkin jos on myymässä isoa asuntoa.

Asunnon myyjä

Välittäjä osoitti kiinnostusta auttaa meitä myymään asuntomme. Hän oli tehnyt hyvää taustatyötä ja tutustunut alueeseen ja kohteeseen ennalta.

Asunnon ostaja

Käytännössä minun ei tarvinnut huolehtia mistään.

Asunnon ostaja

Toivoisin että hän ei olisi niin hätäinen tarjouksen teko prosessissa. Keskusteltiin puhelimessa ja mietin lähinnä asioita ja summia ääneen. Niin hetkessä oli allekirjoitettava tarjous spostissa. Toisaalta hitaudesta ei voi moittia. Teillehän nämä on jokapäiväisiä juttuja ja tajuatte ja ymmärrätte nämä nopeasti mutta asiakkana käsitän asioita hitaammin…

Asunnon myyjä

Hienosti hoidettu kauppa! Kyselin myos 2 muuta välittajaa silloin kun lahetin yhteydenottopyynnon, mutta eivat olleet näin tehokkaita. Jo ensimmaisista sahkoposteista sen pystyi vaistoamaan, etta keneen voi luottaa. Kiitos ja hyvia kauppoja edelleenkin.

Asunnon ostaja

Kaikki toimi ja oli helppoa ensiasunnon ostajalle

Asunnon ostaja

Oikein mallikkaasti hoidettu

Asunnon myyjä

Luottamus toimi hyvin molempiin suuntiin ja toimeksianto johti kauppoihin

Asunnon myyjä

Esittelyt ja koko prosessi oli helppo/vaivaton. Asunnon esittely netissä oli myös hyvä.

Asunnon myyjä

Nopea vastaus yhteydenottopyyntöön oli hienoa ja lisäksi arviointikäynti järjestyi hyvin nopeasti!

Asunnon ostaja

Yleisesti toiminta on ollut ripeää ja selkeää

Asunnon myyjä

Yhteydenpito välittäjän kanssa oli todella helppoa, ajantasaista ja sujuvaa, olimme koko ajan hyvin kartalla missä mennään. Esite ja asunnon kuvat sekä video olivat todella laadukkaat ja myyvät

Asunnon ostaja

Yksityisnäyttö järjestyi nopeasti toiveen mukaiseen ajankohtaan. Välittäjä oli asiantunteva ja erittäin hyvin perillä kohteeseen liittyvistä asioista.

Asunnon ostaja

Asuntokaupoilla oli mukana parikymppinen nuori pariskunta ja välittäjä huomio hyvin heidät. Uskon, että heille jäi positiivinen tunne kaupantekotilaisuudesta. Nopea palvelu on aina plussaa. Pääsi tutustumaan kohteeseen pikaisesti ja iltaajat käytössä.

Asunnon ostaja

Aktiivista ja asiallista yhteydenpitoa. Nopeat vastaukset kysymyksiin.

Asunnon myyjä

Ei mitään korjattavaa. Todella ystävällistä, ammattitaitoista ja asiakasta huomioivaa palvelua. Erityisesti pidin joustavuudesta. Oman asunnon myynnistä ei tullut ylimääräistä stressiä, kun ilmentyi yllättäviä muita ongelmia samaan aikaan. Kaikki sujui hyvin ja ammattitaidolla. Mielestäni ei siis ollut mitään, mitä olisin toivonut toisin. :-)

Asunnon myyjä

Erityiskiitos Jukalle, joka hoitaa asiat erittäin ystävällisesti ja asiantuntevasti. Piti koko myyntiprosessin ajan meidät hyvin ajantasalla ja vastasi aina kysymyksiin.

Asunnon ostaja

Esittelyvideo ja kuvat erittäin hyviä.

Asunnon myyjä

Asintunteva ja kuunteleva välittäjä. Kiitos Jukka !

Asunnon myyjä

Yhteydenpito välittäjän kanssa oli todella helppoa, ajantasaista ja sujuvaa, olimme koko ajan hyvin kartalla missä mennään. Esite ja asunnon kuvat sekä video olivat todella laadukkaat ja myyvät

Asunnon myyjä

Asunto myytiin kolmessa viikossa,joten todella tyytyväinen.

Asunnon ostaja

Ammattitaitoisesti hoidetut talokaupat, sekä myyjän että ostajan toiveet huomioon ottaen. Hyvä asenne työntekoon, ei puolueellinen jompaan kumpaan suuntaan, vaan haluaa hoitaa kaupat ammattitatoitesti. Suuri kiitos myös konsultaatioista oman asuntoni myynnissä. Jukka hoitaa työnsä erittäin hyvin, - ja toivoisimme asian huomioimista Kiinteistömaailman puolelta.

Asunnon ostaja

Ensiasuntoon ostajana oli iso jännitys mutta Jukka oli noin mukava ja rauhhallinen, että rauhoiti minuakin ja tuntusi, että hän on rehellisesti iloinen mun puolestani.

Asunnon ostaja

Iloinen positiivinen meininki, ei lainkaan hyökkäävä tai tyrkyttävä välittäjä. Hän piti ajan tasalla tilanteiden etenemisestä, jakoi ajantasaista tietoa oman asiantuntemuksensa mukaan ja oli avuksi myös hieman laajemmin kertoen kokemuksistaan. Asuntokauppoja ei ihan päivittäin tule tehtyä, joten on tärkeää että välittäjä on aidosti kiinnostunut tilanteesta myös ostajan näkökulmasta, eikä ainoastaan myyjän. 10

Asunnon ostaja

Kaikin puolin jäi positiivinen fiilis niin asunnon näytöstä kuin kaupan teosta. Ehkä mitä olisi kaivannut lisää, hieman lisää tietoa, miten valmistautua kaupantekotilaisuuteen ja ketä kaikkia tilaisuudessa paikalla.

Asunnon ostaja

Oikein mallikkaasti hoidettu.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui moitteetomasti ja asiantuntevasti

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hienosti

Asunnon ostaja

Yleisesti toiminta on ollut ripeää ja selkeää

Asunnon ostaja

Kaikki toimi loistavasti

Asunnon ostaja

Tosi ystävällinen välittäjä ja selitti tarkasti kaiken ensiasunnon ostajille :)

Asunnon ostaja

Nappi suoritus

Asunnon myyjä

Mulla ollut hyvä tuuri välittäjän kanssa. kaikki mennyt alusta asti hyvin.

Asunnon ostaja

Pidätte asiakkaan ajantasaista joka tilanteessa.

Asunnon ostaja

Meni niin nappiin et Ok

Asunnon myyjä

Kaikki sujui Jukka Petmanin kanssa erinomaisesti. Hän on loistava asiakaspalvelija myyntiedustajana, hyväntuulinen, joustava, valmis auttamaan asioissa ja selvityksissä, huolehtii asiakkaan puolesta asioista. Myynti meni todella nopeasti. Haluan lämpimästi kiittää Jukka Petmania hyvästä yhteistyöstämme.

Asunnon ostaja

Hyvin opastettu ostoprosessin kulusta, ensiasunnon ostajalle on paljon uutta asiaa. Tiesi siis koko ajan mitä tapahtuu seuraavaksi.

Asunnon myyjä

Välittäjän tietotaito ensiluokkaista sekä palvelualttius todella hyvä. Kaikki toimi hienosti

Asunnon myyjä

Koko paketti hoitui hyvin maaliin asti. Tästä ei palvelu voi enää parantua 10!

Asunnon ostaja

Kaupan hoito niin, että sekä myyjä että ostaja olivat tyytyväisiä

Asunnon myyjä

Yhteydenpito välittäjän kanssa oli todella helppoa, ajantasaista ja sujuvaa, olimme koko ajan hyvin kartalla missä mennään. Esite ja asunnon kuvat sekä video olivat todella laadukkaat ja myyvät

Asunnon myyjä

Todella hyvin ja ammattitaidolla hoidettu välitystapahtuma-

Asunnon myyjä

Erityiskiitos Jukalle, joka hoitaa asiat erittäin ystävällisesti ja asiantuntevasti. Piti koko myyntiprosessin ajan meidät hyvin ajan tasalla ja vastasi aina kysymyksiin.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui niin hyvin että siitä ei voi juurikaan parantaa. Iso kiitos Jukalle!

Asunnon ostaja

Ei kyllä mitään moitittavaa. Aivan paras kokemus ostotilanteessa tähän asti.

Asunnon ostaja

Jukka hoiti kuvion jälleen kerran tyylipuhtaan täydellisesti maaliin. Olen hänen kauttaan ostanut kaksi asuntoa ja myynyt kaksi. Parempaa välittäjää ei löydy! Kiitos Jukka!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, myyntijohtaja Jukka Petman
Jukka Petman, Kiinteistömaailma Vantaa Vernissa