Erityisosaaminen

Tontit, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Sijoitusasunnot

Kielitaito

ruotsi, suomi, englanti

Olen suuren osan elämästäni asunut Vantaalla ja Helsingissä ja tunnen pääkaupunkiseudun todella hyvin. Yli 25 vuoden kokemus erilaisissa myynnin tehtävissä on opettanut kunnioittamaan jokaista asiakaskohtaamista ja tyytyväiset asiakkaat ovat tärkein tavoite minulle aina. Jos etsit synnynnäistä myyjää joka on valmis palvelemaan ja tekemään asunnonvaihdostanne miellyttävän kokemuksen - ole rohkeasti yhteydessä. Alan koulutusta minulta löytyy ja hallitsen haastellisetkin toimeksiannot. Ole yhteydessä ja katsotaan miten voin palvella Teitä! Jag betjänar också gärna på svenska! I provide service also in english!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

”Välittäjä huomioi näytöllä olevan lapsen aivan ihanasti. Hän myös itse asui alueella, joten hänellä oli erinomainen paikallistuntemus ja hän osasi kertoa alueen palveluista hyvin. Hän oli koko ostoprosessin ajan äärimmäisen ystävällinen.”

Asunnon myyjä

”Kiitän Kennethiä todella paljon. Hän on asiantunteva ja kertoo monipuolisesti miten ensikertalaisen tulisi toimia.”

Asunnon myyjä

”Kenneth hoiti homman kyllä 6/5 arvoisesti! Ei voi kun suositella!

Asunnon myyjä

”He did explain to us the details of house selling and presentation. My kids and I were very pleased with him and his cordial and simple nature.”

Asunnon myyjä

Ammattitaitoinen myyjä ja oli helppo luottaa että myynti sujuu. Kiitos avusta. Kaikki oli sujuvaa ja nopeaa ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla tilanteesta kaiken aikaa. Suosittelen lämpimästi!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, KiLAT Kenneth Ekström
Kenneth Ekström, Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäki