Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358503283211Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Yksiöt ja kaksiot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät

Kielitaito

suomi

Myydyt kohteet

32

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 32 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Haluatko luotettavan ja tehokkaan kiinteistönvälittäjän asuntoasioidesi hoitamiseen? Olen työskennellyt koko työurani ajan asiakaspalvelu- ja myyntitöissä. Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja uskallan ottaa vastaan myös suuremmatkin haasteet. Luonteeltani olen iloinen ja helposti lähestyttävä. Vahvuuksiini kuuluu huolellisuus reippaalla ja rennolla otteella. Haluan kehittää itseäni joka päivä, sillä haluan pysyä ajan hermoilla ja tarjota uusimmat metodit. Eli mikäli sinulla on toiveena kotisi myynti, vaihtaminen tai ostaminen, ota rohkeasti yhteyttä niin voimme yhdessä saavuttaa unelmasi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Yhteistyö toimi hyvin ja tiedotus pelasi loistavasti. Asiantunteva palvelu ja realistinen hinta-arvio. Auttoi nopeaan kaupantekoon. Lisäksi Emilia hoiti työt ystävällisesti ja hymyillen.

Asunnon myyjä

Nopea myynti, todella mukava ja asiantunteva välittäjä.

Asunnon myyjä

Esittelyaineisto, valokuvat, video yms. oli todella laadukkaita. Sovitut asiat menivät niin kuin pitikin ja välittäjä otti heti näytön jälkeen yhteyttä. Emilian esittely jaettu Facebookissa kiitoksilla ja kommentilla "Suosittelen

Asunnon ostaja

Alusta loppuun toiminta oli todella upeaa. Paljon kiitoksia Emilia Juvoselle

Asunnon ostaja

Asiallinen ja asiantunteva kokonaisuus, josta kuitenkin paistoi läpi hyväntuulisuus ja rentous. Ei jäykkää toimintaa - Emilia kommunikoi taitavasti ja osasi ottaa itse rohkeasti kontaktia prosessin aikana. Emilia huokui ammattitaitoa ja tiedosti millaista lähestymistapaa olisi sopiva käyttää. Kokemus tämän henkilön asenteesta ja yleisestä olemuksesta oli niin positiivinen, että jatkossa otan/otamme yhteyttä häneen kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Hienoa työtä Emilia, jatka samaan malliin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, LKV Emilia Juvonen
Emilia Juvonen, Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäki