Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Omakotitalot, Kuolinpesät

Kielitaito

Suomi, Englanti

Myydyt kohteet

38

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 38 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Haluatko luotettavan ja tehokkaan kiinteistönvälittäjän asuntoasioidesi hoitamiseen? Olen työskennellyt koko työurani ajan asiakaspalvelu- ja myyntitöissä. Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja uskallan ottaa vastaan myös suuremmatkin haasteet. Luonteeltani olen iloinen ja helposti lähestyttävä. Vahvuuksiini kuuluu huolellisuus reippaalla ja rennolla otteella. Haluan kehittää itseäni joka päivä, sillä haluan pysyä ajan hermoilla ja tarjota uusimmat metodit. Eli mikäli sinulla on toiveena kotisi myynti, vaihtaminen tai ostaminen, ota rohkeasti yhteyttä niin voimme yhdessä saavuttaa unelmasi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Yhteistyö toimi hyvin ja tiedotus pelasi loistavasti. Asiantunteva palvelu ja realistinen hinta-arvio. Auttoi nopeaan kaupantekoon. Lisäksi Emilia hoiti työt ystävällisesti ja hymyillen.

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi erittäin ammattimaisesti ja ammattitaitoisesti. Meidät pidettiin koko ajan hyvin ajan tasalla tilanteesta. Prosessi saatiin liikkeelle nopeasti, ja kaupatkin syntyivät ripeästi. Saimme myös paremman hinnan kuin uskalsimme toivoakaan. Paperiasiat hoituivat sähköisesti todella kätevästi sekä toimeksiantovaiheessa että kaupanteossa. Kaikki meni todella hyvin ja ylitti odotuksetkin. Lämpimät kiitokset!

Asunnon myyjä

Esittelyaineisto, valokuvat, video yms. oli todella laadukkaita. Sovitut asiat menivät niin kuin pitikin ja välittäjä otti heti näytön jälkeen yhteyttä. Emilian esittely jaettu Facebookissa kiitoksilla ja kommentilla "Suosittelen

Asunnon myyjä

Emilia oli todella asiantunteva ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida. Kaikki sujui äärettömän hyvin emmekä voisi olla tyytyväisempiä. Suosittelen Emiliaa ehdottomasti myös muille!

Asunnon ostaja

Asiallinen ja asiantunteva kokonaisuus, josta kuitenkin paistoi läpi hyväntuulisuus ja rentous. Ei jäykkää toimintaa - Emilia kommunikoi taitavasti ja osasi ottaa itse rohkeasti kontaktia prosessin aikana. Emilia huokui ammattitaitoa ja tiedosti millaista lähestymistapaa olisi sopiva käyttää. Kokemus tämän henkilön asenteesta ja yleisestä olemuksesta oli niin positiivinen, että jatkossa otan/otamme yhteyttä häneen kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Hienoa työtä Emilia, jatka samaan malliin.

Asunnon myyjä

Neuvottelu asiakkaan tarjouksesta sopimukseksi oli kyllä taidonnäyte. Itseltäni olisi kauppa jäänyt tekemättä. Korona-aikanakin sitkeä jalkatyö ja näyttöjen pitäminen, vei tulokseen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Emilia Juvonen
Emilia Juvonen, Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäki