kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Anne Mari Gündemkiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Anne Mari Gündem

100% asiakkaista suosittelee

Anne Mari Gündem

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäki

anne-mari.gundem@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 491 6288Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti, turkki

Olen työtä pelkäämätön, ahkera ja aika mukavakin kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, IAT Vantaalta. Olen tehnyt myyntityötä koko ikäni ja työvuosia on takana yli 30. Minulle Asiakkaat, niin myyjät kuin ostajatkin ovat kaikki kaikessa ja haluni auttaa on pyyteetön, kuten korkea asiakastyytyväisyys osoittaa. Ammattitaidolla on iso merkitys tässä haastavassa ammatissa ja meillä Kiinteistömaailmassa se on luonnollisesti kohdallaan. Kun tarvitset apua nykyisen kotisi myynnissä tai uuden kodin hankinnassa, saat minusta ihmisläheisen kumppanin asuntoasioidesi hoitoon. Tavataanko?

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Anne-Marilla on persoonallinen ote ja hän on todella tehokas ja ammattimainen. Oli ilo asioida hänen kanssaan ja tuli tunne, että hän tekee kaiken voitavansa minun asiani hyväksi.

Asunnon myyjä

Ihana välittäjä,Anne-Mari :) :) Sympaattinen,empaattinen sekä kiinnostunut työstään,ammattitaitoinen 10+ ja papukaijamerkki! Terveisiä hänelle!

Asunnon ostaja

Hei Anne-Mari! Olit ystävällinen, avoin ja auttavainen asuntokaupoissa. Pisteenä iin päälle muistit meitä shampanjapullolla joka lämmitti sydäntä. Hyvää jatkoa sinulle! Kun tulee aihetta, otamme yhteyttä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Anne Mari Gündem
Anne Mari Gündem, Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäki