Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358400 898 253Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Petri Kanninen
Katso esittelyni

Kielitaito

suomi

Myydyt kohteet

30

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 30 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen tehnyt työtä myynnin parissa pääosan työurastani ja viime vuodet olen toiminut ihmisten kotien myynnin parissa. Olen saanut kiitosta luotettavuudestani ja siitä miten vien tehtävät maaliin asti. Olen sosiaalinen ja tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen. Haluan olla tukenanne asuntoonne liittyvissä asioissa ja tarjota aktiivisen työpanokseni yhdessä elämän isoista muutoksista. Etsin kodillenne uuden asukkaan, tai teille uuden kodin. Asiakkaiden positiivinen palaute kannustaa jatkamaan samalla otteella jatkossakin. Olen asunut Länsi-Vantaalla vuodesta 1990 alkaen, joten tunnen alueen erittäin hyvin ja myös muu pääkaupunkiseutu on tuttua aluetta. Otattehan yhteyttä, kun suunnittelette asunnon myyntiä, tai etsitte uutta kotia. Kutsukaa minut ilmaiselle kotikäynnille, niin käydään tarpeenne yhdessä läpi. Tavoitteeni on hoitaa toimeksiantonne siten, että haluatte suositella minua myös muille.Tavoitteeni on hoitaa toimeksiantonne siten, että haluatte suositella minua myös muille.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Petri Kanninen oli loistavasti mukana koko asunnon myyntiprosessin aikana. Hänellä riitti aikaa, joka oli tietyissä tilanteissa tärkeätä kun kyse on kuitenkin henkilökohtaisesti arvokkaasta omaisuudesta. Todella mukava kaveri, joka oli aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja vei asiaa maaliin yhdessä meidän kanssamme. Uskon, että hänen persoonansa toimi samalla lailla ostajan suuntaan

Asunnon ostaja

Laitan tässä palautetta tämänpäiväisestä asuntokaupasta. Niin kuin tiedät, niin olen tehnyt satoja kauppoja eri välittäjien kanssa. Kaikenlaisia tossunkuluttajia tässä on tullut vastaan ja luulin jo tyhmyyksissäni, että kaikki on jo nähty. Aina valitetaan, että ihmiset kitisevät kaikesta mahdollisesta eikä positiivista palautetta sitten juuri koskaan tule, vaikka monesti aihetta olisikin. Yritykseni osti Kukinkujan huoneiston remontoitavaksi ja pakko on jo kaiken nähneenä sanoa, että nyt tuli sitten minun kohdalleni aivan JÄÄTÄVÄ suoritus. Ilmoitus, esittely, sosiaalisuus, yhteydenpito, asianselvittely, ajanvaraus, paperityöt, kaupat ja jälkimarkkinointi kaikki em. ihan täys kymppi. Niin hyvin meni, että oli pakko antaa Petrille alustavasti uudelleen myyntiin maaliskuussa, kun remontti on tehty, vaikka olenhan minäkin Lkv.

Asunnon myyjä

Kaikki meni alusta loppuun hyvin jälkimarkkinointia myöten. Petrin ammattitaito huolimatta Lkv:n puuttumisesta aivan erinomaista tasoa ja sosiaalinen kanssakäyminen täysi kymppi. Tästä voisi muut välittäjät ottaa oppia

Asunnon myyjä

Kaikki meni nappiin. Ei voisi tehdä paremmin. Petri Kanninen on mies paikallaan. Parempaa kiinteistövälittäjää en voisi toivoa. Sydämmellinen ihminen, jonka kanssa oli erittäin miellyttävä asioida.

Asunnon ostaja

Asuntokauppias piti kaikki osapuolet tilanteen tasalla, oli erittäin palvelualtis ja osasi selostaa tarvittavat asiat erinomaisesti ja ymmärrettävästi.

Asunnon ostaja

Kaikki toimi heti ensimmäisestä soitosta asti. Petrin ammattitaito näkyi kaikessa toiminnassa.

Asunnon myyjä

Sovituista asioista pidettiin kiinni. Asiat hoidettin tyylikkäästi ja ammattitaidolla. Kaupanteko tilaisuudessa asiat käytiin todella hyvin ja ymmärrettävästi läpi. Asiakas ja ihmisläheisyys. Helppo asioida tämän henkisten ihmisten kanssa.

Asunnon myyjä

Asuntomme meni kaupaksi ensi esittelyn jälkeen, vaikka en todellakaan odottanut näin käyvän. Tämä oli puhtaasti Petrin ansiota!!

Asunnon myyjä

Yhteydenpito, ennakoiminen, rehellisyys, suoruus, lämminhenkisyys, nöyryys Petri on tosiammattilainen

Asunnon myyjä

Jos tarvitset/harkitset kiinteistövälittäjää PK-seudulla niin tässä sinulle paras valinta. Odotimme erittäin hyvää, mutta saimme timanttia. Ihan oikeasti. Ensimmäisestä puhelinkeskustelustamme lähtien meille jäi se tunne, että olemme tärkeitä, ja että Petri on sydämellään mukana myyntiprosessissa. Valintamme oli päivänselvä, ja ottipahan Petri vielä kissammekin mukaan näytöille, joka helpotti meidän osuuttamme valtavasti. Petri piti meidät jatkuvasti tilanteen tasalla, ja hommasi asunnollemme ostajan todella ripeästi. Ainoa ”miinus” oli se, että koko prosessi tuli päätökseen todella nopeasti, sillä Petrin kanssa olisi mielellään toiminut pidempäänkin! Harvoin tapaa niin empaattista ja täysin asiaansa omistautunutta henkilöä - millään elämän osa-alueella. Sähköinen DIAS-kaupankäynti-mahdollisuus tuli kirsikkana kakun päälle - sillä olihan se suorastaan naurettavan helppo, nopea ja suoraviivainen prosessi (ilman pankkitapaamisia ym. aikaavieviä treffejä)! Sydämellinen kiitos Petrille ja Kiinteistömaailmalle!

Asunnon myyjä

Petri Kanninen on ehdottomasti paras välittäjä, jonka olen koskaan tavannut. Hän osaa ottaa ostajan tarpeet huomioon, hän on positiivinen, sosiaalinen, sympaattinen. Jos kaikki olisivat kuin hän, niin olisin tosi kiitollinen ja onnellinen. Kiitos hänelle. Seuraavaksi otan teidän välittäjänne ja kysyn Petri Kannista.

Asunnon ostaja

Luottamus rakentui välittäjän kanssa. Se yleensä riittää. Vaihdoimme asiakkuuden myös danske bankiin. Todella sujuvaa toimintaa siellä. Loistava kokemus kokonaisuudessaan. Tiedämme, ketä lähestytään, kun tulevia asuntotoimeksiantoja tulee

Asunnon myyjä

Petrin ansiosta saimme ison rivitalo asunnomme myytyä 3 kuukaudessa kun naapurimme myi omaa saman kokoista asuntoansa yli 1,5 vuotta. Petrin kanssa oli kiva tehdä yhteistyötä/asioida. Hän on todella ammattitaitoinen ja sosiaalisesti taitava. Olimme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Suosittelen lämpimästi Petriä kaikille Länsi-Vantaan alueella oman asuntonsa myyntiä harkitseville" .

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiLAT Petri Kanninen
Petri Kanninen, Kiinteistömaailma Vantaa Martinlaakso