Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, ruotsi

Kodinvaihto on useimmille yksi elämän suurimmista hankkeista. Siihen valittava yhteistyökumppani saa suuren luottamuksen osoituksen, kotisi avaimen. Välitystyö on haastavaa, mutta myös palkitsevaa ja paras palkinto on tyytyväinen asiakas. Teen välitystyötä yhdessä kollegojeni kanssa onnistuneen asuntokaupan puolesta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Asiakkaana koki, että välittäjä otti asiamme omakseen ja kantoi siitä huolta.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli hyvin aktiivinen ja kuunteli ostajan tarpeita sekä oli ostajaan hyvin yhetdessä koko ajan, voin hyvin suositella välittäjää muillekkin.

Asunnon ostaja

Välittäjä antoi rauhassa kierrellä näytössä, vastasi ja selvitti kaikki kysymykset, oli sopivan rento silti asiallinen. Kaikki sujui mitä parhaiten ja lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä!

Asunnon myyjä

Magnus on syntynyt välittäjäksi, järki ja tunne tasapainossa!

Asunnon ostaja

Magnus tekee loistavaa työtä, ja hyvää asiakas työtä!

Asunnon myyjä

Hinta on korkeahko, mutta tuloskin oli toivottu ja yhteismyynti joka meillä ratkaisi välittäjän valinnan, myös toimii erittäin hyvin ja meillä toi myös erittäin nopeat kaupat. Pidimme myös siitä, että myyntihintapyyntöämme kunnioitettiin, eikä heti ensikädessä mollattu, kuten muut välittäjäehdokkaat tekivät!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, KED Magnus Smeds
Magnus Smeds, Kiinteistömaailma Porvoo